Понеділок, 29 Квітня, 2024

Естетика й практичність: які фотошпалери варто обирати

Красивий інтер’єр у будинку створює не тільки приємну атмосферу, а й додає домівці затишку. Для створення незвичайного внутрішнього оздоблення оселі пропонують цікаві й оригінальні рішення, а також всі можливі поєднання різних дизайнів. Одним із таких є використання фотошпалер для стін, які прикрасять будь-яку кімнату чи шедеврами мистецтва, чи яскравими пейзажами, чи нестандартними малюнками.

фотошпалери

Які особливості фотошпалер?

Фотошпалери вирізняються тим, що поєднують в собі естетику й практичність. Вони завжди стильно виглядатимуть на будь-якій стіні, адже мають нескінченний вибір кольорів, текстур і зображень.

Замовити фотошпалери на будь-який смак чи вподобання можна за посиланням https://www.dstrade.com.ua/product-category/interernaya-pechat/teksturirovannye-fotooboi/, адже на сайті представлені різні зразки текстур і підбір красивого поєднання відтінків і зображень. 

Також фотошпалерам притаманна і практична сторона, яка додає їм переваг поряд зі звичайними. Вони стійкі до зношування, мають високу якість, екологічні та довго служать. Фотошпалери виглядають як натуральне художнє полотно з виразною фактурою тканини. Деякі зразки створюють спеціально еластичні і з невеликими розмірами, щоб можна було їх натягнути на підрамник. Окрім того, найкращий ефект від шпалер буде тоді, коли вони розміщатимуться на одній стіні, адже тоді це буде родзинкою інтер’єру кімнати. 

шпалериЯкі варіанти фотошпалер пропонує компанія DS Trade?

На сайті компанії можна замовити фотошпалери з різного матеріалу: вінілу, полотна, плівки, паперу. Переважно вони виготовлені на полотні з бавовняною основою і мають яскраві живі відтінки.

Фотошпалери мають низку переваг:

  1. Вони не розтріскуються і є альтернативними в тому плані, що їх можна лакувати та напилювати для захисту.
  2. Шпалери на флізеліновій основі підлягають якісному накладанню чорнил на поверхню.
  3. Вінілові тиснені шпалери легко монтуються на стіну, а завдяки своїй товщині покривають невеликі нерівності й дефекти.
  4. Фактура сприяє насиченості різних відтінків та чудовій кольоровій гамі. 
  5. Шпалери стійкі до деформації та мають високий опір до УФ-випромінювання. 
  6. З тканинною і паперовою основою зручні при поклеюванні і їх можна мити
  7. Вони відповідають європейським вимогам екологічності. 

Також фотошпалери можна використовувати в різних приміщеннях як відкритих, так і закритих. Вони призначені не тільки для декоративного оздоблення будинків, а й для оформлення торгових чи виставкових залів, барів, ресторанів та ін. 

Окрім того, компанія DS Trade працює в різних напрямках, а саме надає широкий асортимент якісної продукції та матеріалів для широкоформатного друку, друку на текстилі та виготовлення реклами. Вона пропонує комплексні рішення для кожного клієнта, аби він оцінив переваги продукції.

Latest Posts

.,.,.,.,.,.,.,. Copyright © Partial use of materials is allowed in the presence of a hyperlink to us.