П’ятниця, 29 Березня, 2024

Як приготувати шашлики і барбекю в домашніх умовах: поради для тернополян

З розвитком сучасних технологій приготування шашликів, овочів на грилі та інших смачних і корисних страв на домашній кухні стало реальністю. Якщо ви втомилися від одноманітних страв і хочете спробувати щось нове, радимо придбати гриль Україна, за допомогою якого ви зможете розширити домашнє меню.

На що звернути увагу при виборі грилю-барбекю

На ринку електротехніки представлено чимало моделей грилей різноманітних брендів та з певними наборами функцій. Однак, серед такої кількості новинок можна розгубитися і внаслідок цього помилитися з вибором. Тому, пропонуємо вам скористатися порадами, які допоможуть обрати гриль-барбекю саме для вашої кухні.

Перш за все варто звернути увагу на управління. Адже грилі бувають електричні та механічні. Механічні грилі не можуть точно контролювати температуру, хоча загалом є надійними та простими в користуванні. Натомість електричні грилі дозволяють використовувати більше функцій, а також з точністю до секунди регулювати температуру нагрівання техніки.

Не останню роль відіграє робоча поверхня. Вона може бути виконана з різних матеріалів, які мають ряд недоліків та переваг. Наприклад, кераміка дозволяє рівномірно регулювати тепло і в той же час потребує більш ретельного догляду. Що ж стосується металу, він є більш надійним і довговічним, але може пошкодитися під час чищення грилю. Загалом чим якісніший матеріал, тим довше ви зможете користуватися грилем для приготування страв.

Також при виборі грилю не забувайте звернути увагу на корпус техніки. Гриль може бути виготовлений з пластику, алюмінію, сталі або шляхом поєднання декількох матеріалів. Пластик дозволяє виготовити техніку в будь-якому кольорі та стилі, щоправда він схильний до деформації.

Окрім цього електрогрилі бувають декількох типів: ракетниця, барбекю, шашличниця та гриль. Найбільш практичним є гриль-барбекю, оскільки він завжди укомплектований гратами, на яких можна приготувати м’ясо, рибу, вафлі та овочі.

Де купити якісний гриль-барбекю в Тернополі

гриль

Якщо ви не бажаєте даремно витрачати часи на походи в магазини техніки, радимо вам скористатися можливістю оформити замовлення в інтернет-магазині. Хорошим варіантом в даному випадку є інтернет-магазин техніки COMFY.

В інтернет-магазині представлені усі виробники техніки. Однак, одним з найбільш надійних та якісних брендів є Tefal. Зокрема, радимо звернути увагу на модель грилю-барбекю електричного Tefal GC716D12, який отримав відзнаку вибір № 1 2019 року та чимало схвальних відгуків користувачів.

Ця модель має настільне розміщення закритого типу. Гриль володіє потужністю 2000 Вт, тому зможе добре приготувати як м’ясо, так і овочі. В моделі можна регулювати шість температурних режимів. Додатково гриль-барбекю має антипригарне покриття, індикатор нагріву, термоізольовані пластини, знімні пластини та піддон для жиру, пластини для вафель. Виробник надає на гриль гарантію протягом двох років.

Оформлення замовлення для тернополян займе декілька хвилин і вже через декілька днів ви зможете поласувати смачними стравами на грилі.

Latest Posts

.,.,.,.,. Copyright © Partial use of materials is allowed in the presence of a hyperlink to us.