П’ятниця, 19 Квітня, 2024

Показники через Viber: як швидко та зручно подати показники за світло

Кожного місяця  жителі Тернополя повинні подавати показники за спожиту електроенергію аби уникнути надалі непорозумінь з постачальником. Повідомляє «Ternopil-future».

Саме від вчасної подачі показників залежить своєчасне нарахування оплати за світло. На сьогодні для тернополян існує чимало способів передати показники ВАТ «Тернопільобленерго», які економлять час та дозволяють якісно і швидко обслуговувати споживача.

Так, відповідно до умов договорів укладених компанією з тернополянами, споживачі зобов’язані щомісяця вказати фактично спожиту електроенергію. Зазвичай, показники приймають не раніше, ніж за два дні до закінчення місяця та не пізніше трьох перших днів наступного місяця.

Якщо з певних причин, ви не встигли у вказаний період подати показники, оператори «Тернопільобленерго» підрахують споживання електроенергії з розрахунку середньомісячного показника.

На підприємстві назвали основні способи подачі показників за спожиту електроенергію. В «Тернопільобленерго» просять обрати найзручніший та своєчасно передавати інформацію про спожиту електроенергію.

Одним з останніх нововведень є передача показників через Viber-чат. Для цього потрібно приєднатися до офіційного акаунта ВАТ «Тернопільобленерго».  Зробити це швидко і зручно можна, пересканувавши смартфоном зображення QR-коду. Також слід перейти за посиланням https://www.toe.com.ua/index.php/podaty-pokaznyk-cherez-viber. Після того як ви приєднаєтеся до аканту, зайдіть на вкладку подати показники.

Традиційними способами передачі показників є офіційний сайт «Тернопільобленерго» через розділи персональний кабінет або подача показників; за цілодобовим безкоштовним номером телефону 0-800-50-90-40; шляхом особистого звернення в абонентський відділ та через скриньку РЕМ.

Latest Posts

.,.,.,.,. Copyright © Partial use of materials is allowed in the presence of a hyperlink to us.