Вівторок, 19 Березня, 2024

Фейсбук буде блокувати публікації з сексуальним підтекстом

Facebook активно працює та запроваджує цікаві нововедення, запроваджує важливі оновлення. Зокрема, повідомляється, що сьогодні, 10 грудня планується запустити персоналізовані підсумки року для кожного користувача. Також соціальна мережа хоче, щоб люди обговорювали проблеми сексуального насильства та експлуатації, але не могли відверто писати про секс або пропонувати його. А тому для цього внесено зміни в стандарти спільноти.

Як повідомляє ternopil-future.com з посиланням на tech.liga.net, керівництво компанії забороняє контент, який «спонукає до статевих контактів між дорослими, сприяє їм або був створений з метою організації і координації таких контактів». Така інформація розміщена в стандартах спільноти. Також обмежується використання виразів сексуального характеру, які в певних регіонах через особливості культури можуть розцінюватися як домагання і перешкоджання спілкуванню з друзями і співтовариством в цілому». Заборонена публікація інформації для пошуку кандидатів для виконання дій сексуального характеру, пропозиції статевих актів, чатів, листувань з еротичним підтекстом, а також зображення оголеного тіла. Мова йде про зйомки статевих актів, еротичних танців, порнографії.

Отже, будь-який контент, що підлягає під сказане вище, до прикладу висловлювання «хочу розважитися сьогодні ввечері», натяки з сексуальним підтекстом, фетишистські сценарії, намальовані від руки зображення, а також цифрові або фізичні об’єкти, який може явно зображати статевий акт або людей в сексуальних позах. Також компанія попереджає, що тепер заборонені пропозиції або прохання про участь в діяльності для дорослих, зокрема мова йде про комерційну порнографію, пропозиції або пошук партнерів, які поділяють сексуально-фетишистські інтереси того, хто шукає.

Latest Posts

.,.,.,.,. Copyright © Partial use of materials is allowed in the presence of a hyperlink to us.