Четвер, 9 Травня, 2024

В Тернополі створили першу в Україні інтерактивну карту ремонту житлового фонду

Відтепер тернополяни зможуть в онлайн режимі переглянути, де в місті проводилися ремонтні роботи з 2013 до 2018 року. Проект представив аналітичний центр «Тексти».

Про це повідомляє «Ternopil.future» з посиланням на «0352». Знайти карту можна за посиланням http://texty.org.ua/d/2018/ternopil/. На ній можна переглянути роботи, що проводилися в дворах, між квартальних проїздах, тротуарах, дорогах, а також в яких саме багатоповерхівках міста проводилася термомодернізація.

Автори проекту вважають, що він буде надзвичайно корисним для тернополян, оскільки допоможе швидко отримати інформацію скільки коштів витрачалося на той чи інший ремонт. Натиснувши на конкретні точки на карті можна переглянути рік виконання робіт, а також дані про самого виконавця. Корисною інтерактивна карта буде і для чиновників Тернополя.

Так, орган місцевого самоврядування за допомогою аналізу відкритих даних зможе більш ефективно вирішувати питання, що стосуються життєдіяльності міста. В майбутньому карту планують розширити і додати до неї сквери та парки, а також можливість переглянути заплановані ремонтні роботи. Зокрема, тернополяни зможуть отримати інформацію про проведення робіт комунальними службами, що стосуються тепломереж та водовідведення.

Варто додати, що у вересні Управління туризму Тернопільської ОДА презентувало інтерактивну карту туристичних об’єктів області. На сьогоднішній день на карті розміщено 105 пам’яток цікавих для туриста. Особливістю цієї карти є те, що зайшовши на конкретну архітектурну чи історичну пам’ятку людина може отримати про неї детальну інформацію одразу на чотирьох мовах: англійській, українській, польській та російській.

Latest Posts

.,.,.,.,.,.,.,. Copyright © Partial use of materials is allowed in the presence of a hyperlink to us.