Понеділок, 29 Квітня, 2024

На Тернопільщині відбулось відкриття Зимового Чемпіонату бригад

21 лютого у Кременці відкрили IV Зимовий Чемпіонат бригад екстреної медичної допомоги. На дійство прийшло подивитись багато жителів міста, адже у ньому задіяні учасники з п’яти країн: Ізраїлю, США, Польщі, Литви, України.

Повідомляє «Тернопіль майбутнього» з посиланням на інтернет-видання «Терен».

Урочисте відкриття Чемпіонату зібрало чимало люду, серед яких були і представники місцевих керівних органів та районних. Після цього бригади екстреної швидкої допомоги проїхались містом та вирушили на місця, де будуть проходити змагання. Вони триватимуть до 25 лютого, де й визначать переможців.

Додатковою буде міжнародна науково-практична конференція «Екстрена медична допомога в надзвичайних умовах».

Представники місцевого керівництва привітали з відкриттям медичних рад, що стали традиційними на Кременеччині. Зазначили, щоб студенти медичного коледжу перейняли досвід із цих змагань і навчились необхідним вмінням і навичкам. Вони побажали, щоб учасники змагань присвятили час не тільки роботі на Чемпіонаті, а й познайомилися з краєзнавчими пам’ятками. Додали, щоб медики ознайомились з історико-культурними cпорудами, відвідали мальовничі місця та повезли у свою країну багато приємних вражень і спогадів.

Зазначимо, що Зимовий Чемпіонат бригад триває вже вчетверте, де учасники виборюють перемогу у різного роду завданнях. Це може бути ліквідація наслідків ДТП та дії під час ліквідації наслідків негоди. Крім того, учасників забезпечують пунктами обігріву, де вони можуть зігрітись та випити гарячих напоїв.

Latest Posts

.,.,.,.,.,.,.,. Copyright © Partial use of materials is allowed in the presence of a hyperlink to us.