Вівторок, 30 Квітня, 2024

Як правильно вибирати толокар для дитини?

Малюк підростає і вимагає не лише уваги, а й хоче більше рухатися. Саме тому нагоді машинка-толокар, яка дозволить дитині направити свою енергію в потрібне русло. Однак батьки не завжди знають, яку саме модель вибрати та орієнтуються більше на зовнішній вигляд машинки, а також вартість. Однак є кілька особливостей, на які також слід звернути увагу.

Як вибирати толокар

Наприклад:

  • Якщо дитина зовсім мала, але добре сидить, то можна придбати модель з батьківською ручкою та підніжками. І тут батьки можуть його покатати квартирою і навіть надворі;
  • Модель має бути стійкою, а значить, для зовсім маленьких краще придбати машинку, де 4 колеса. А моделі мотоциклів залишити потім;
  • Машинку треба вибирати досить легку, щоб дитина змогла сама зрушити її з місця, інакше їй буде не цікаво;
  • Також толокар краще вибирати яскравий та привабливий, щоб він викликав приємні емоції у малюка та оточуючих;
  • Колеса для прогулянок краще підібрати гумові, тому вони менше шумлять по асфальту. Бампер, обмежувачі, звук і світло на машинці бувають не завжди, а значить, якщо хочеться більш просунуту модель, доведеться доплатити. Також є толокар з функцією електромобіля, який може перетворюватися з каталки на повноцінний дитячий транспорт.

Зрозуміло, кожен з батьків вирішує сам, яку саме модель купити, але варто враховувати і навички дитини. Одним толокар допоможе навчитися ходити, тримати рівновагу, іншим потрібно вже більше рухатись, вони впевнено крутять кермо і штовхаються ногами. У будь-якому випадку машинка надовго займе дитину, і вона пересуватиметься на ній по будинку та на вулиці.

Чому краще купити толокар до велосипеда

Для старших хлопців толокар зручний тим, що вони легко пересідають з нього на велосипед і навіть самокат, оскільки вже вміють не тільки керувати своїм тілом, але й відчувають рівновагу, мають сильні ноги. Толокари підходять як для хлопчиків, так і для дівчаток, вони трохи відрізняються кольором та зовнішнім виглядом, але у будь-якому випадку за функціями машинки однакові. Машинки підходять для віку від 1 до 3-х років, а вага малюка не повинна перевищувати 25 кг. Моделі безпечні для малюків, стійкі та дуже зручні для ігор, як удома, так і на свіжому повітрі. Це іграшка та тренажер одночасно, він досить міцний і не завдасть малюкові шкоди. Купуйте малюкові таку машинку-толокар, не пошкодуєте.

Latest Posts

.,.,.,.,.,.,.,. Copyright © Partial use of materials is allowed in the presence of a hyperlink to us.