Вівторок, 30 Квітня, 2024

Який самокат краще вибрати для дорослого в Тернополі

В умовах постійного дефіциту бензину та стрімкого зростання його вартості, самокати як засіб пересування набирають все більшої популярності. Адже дозволяють без будь-яких додаткових витрат дістатися до місця призначення в межах міста, тому є доцільність придбати самокат.

Загалом є декілька видів самокатів: дитячі, для підлітків, для фристайлу та дорослі. Дорослі самокати отримали назву “міські”, оскільки дозволяють комфортно пересуватися міськими дорогами.

На що звернути увагу при виборі дорослого самокату

Перш за все, вам потрібно визначитися для яких цілей ви використовуватимете самокат та який ваш рівень підготовки для керування засобом пересування.

Цей вид самокатів складається з платформи-основи, коліс середнього розміру. Міські самокати ідеально підходять для прогулянок тротуарами міста чи рівними доріжками.

Міські самокати мають ряд суттєвих переваг:

  • встановлені амортизатори, які значно спрощують поїздки міськими дорогами, адже вони пом’якшують проїзд стиками тротуарів та ямами на асфальті;
  • більшість моделей обладнані ручним та заднім гальмом, яке має вигляд бризковика над колесом;
  • в середньому діаметр коліс становить від 15 до 25 сантиметрів. Це робить самокат стійким і дозволяє комфортно пересуватися.

При купівлі самоката обов’язково врахуйте ваш вік, вантажопідйомність та вагу. Таким чином ви зможете обрати найкращий варіант, що підходить саме вам.

Купити самокат для дорослого в Тернополі

Якщо ви бажаєте купити засіб пересування, який слугуватиме вам багато років і до того ж має гарантію, радимо скористатися послугами інтернет-магазину shop.veliki.ua.

Тут можна придбати як міські самокати, так і електросамокати, трьохколісні та трюкові самокати. До того ж є великий вибір додаткових товарів.

Наприклад, хорошим варіантом міського самоката є електросамокат Booster I6. Він витримує вагу до 100 кілограмів та може розвивати швидкість до 25 кілометрів за годину. Окрім цього на електросамокат надається гарантія офіційного представника бренду.

Міські самокати відрізняються між собою системами гальмування, складання, розміром коліс, матеріалом виготовлення коліс, типом деки. Якщо виникають питання з вибором, консультанти магазину нададуть всю необхідну інформацію.

Досить зручним є розрахунок, оскільки є можливість оплатити як готівкою, карткою, так і оформити оплату частинами.

Варто додати, що кожен самокат, представлений в інтернет-магазині Veliki.ua відповідає високим стандартам якості та комфорту.

Latest Posts

.,.,.,.,.,.,.,. Copyright © Partial use of materials is allowed in the presence of a hyperlink to us.