Неділя, 28 Квітня, 2024

Подорож без обмежень: як побачити світ не витрачаючи весь сімейний бюджет

На літній сезон традиційно припадає пік відпусток. Дехто вибирає пасивний відпочинок вдома, але більшість українців надають перевагу відпочинку на морі на улюблених курортах в Турції та Єгипті чи подорож європейськими країнами.

З введенням для України безвізового режиму подорожувати закордон стало ще простіше та дешевше. Лише за останній рік статистика продемонструвала значне зростання кількості українців, які виїжджають за межі України в країни Шенгенської зони.

В Україні розпочали здійснювати переліт відомі лоукостери. Придбати авіабілети можна на сайті tickets.ua. Сервіс дозволяє вибрати місто, з якого ви плануєте розпочати подорож та кінцеву країну. Одночасно можна взяти білет в обидві сторони, зекономивши при цьому значну суму грошей. Зокрема, сайт на обрані вами дати подорожі надасть найвигідніші пропозиції в країни Шенгенської зони.

квиток

Як бюджетно подорожувати Європою

Перш за все, перед тим як відправитися у подорож слід вибирати не країну, а орієнтуватися на ціни квитків. Адже зазвичай авіакомпанії пропонують невелику кількість білетів за досить дешевими цінами. Так, придбати квиток у країни Європи можна за 10-20 євро. Вже після того як ви придбали квитки можна планувати свій маршрут та які визначні місця ви відвідаєте у місті.

По друге, варто підписатися на сторінки в соціальних мережах лоукостер-компаній і в онлайн-режимі відслідковувати динаміку цін на авіаквитки. Зокрема, якщо компанія оголошує знижку на певний напрямок, користувачу одразу ж надходить про це сповіщення, що є зручно та не вимагає додаткового часу на пошук вигідних напрямків.

Як забронювати дешевий авіабілет

Щоб забронювати білет виберіть на сайті tickets.ua варіант польоту – в одну чи дві сторони, місто з якого ви плануєте відправлятися, кількість пасажирів та дату подорожі. Після цього система розпочинає пошук та представляє вам декілька варіантів польотів. 

Як тільки ви обираєте потрібний варіант, сайт пропонує вам заповнити паспортні дані пасажирів та перейти до оплати авіабілетів. Ваше бронювання зберігатиметься у розділі «Мої замовлення», додатково лист про проведене бронювання надсилають на електронну пошту.

Варто додати, що підтвердженням успішного бронювання авіаквитків є маршрут-квитанція, у якій зазначено номер електронного білету. Роздрукувати електронну версію квитка можна, скориставшись розділом «Мій білет».
На сайті tickets.ua представлені авіабілети на усі бюджетні лоукостери.

Latest Posts

.,.,.,.,.,.,.,. Copyright © Partial use of materials is allowed in the presence of a hyperlink to us.