Субота, 27 Липня, 2024

Як обрати оздоблення для кухні та ванної

Одним з невід’ємних етапів ремонту квартири чи будинку є оздоблення житла. Найпопулярнішим оздоблювальним матеріалом є керамічна плитка. На сьогодні на ринку представлені численні варіанти оздоблювальних  матеріалів різних форм, кольорів та з різноманітними технічними характеристиками.

Який варіант керамічної плитки обрати

Керамічна плитка в Тернополі представлена у багатьох місцевих салонах та магазинах, де кожен покупець може підібрати варіант на свій смак та гаманець. З торговими представництвами, які спеціалізуються на продажі керамічної плитки можна ознайомитися на сайті list.in.ua. В онлайн-режимі ви можете переглянути наявні в магазинах зразки оздоблювальних матеріалів та ознайомитися з відгуками тернополян, які уже скористалися послугами салонів.

Найчастіше керамічна плитка використовується для оздоблення ванних кімнат. Саме у ванній керамічна плитка найчастіше взаємодіє з водою і вологою, а також з різноманітними хімічними речовинами, які використовуються для прибирання приміщення. Тому, перш ніж вибирати плитку варто звернути увагу як вона взаємодіятиме з вологою та хімією, оскільки оздоблення повинне мати стійкість до різних речовин, що не повинно впливати на зовнішній вигляд кераміки. Звичайно для забезпечення вашої безпеки однієї з властивостей плитки для ванни повинна бути опірність ковзанню.

Як обрати керамічну плитку для кухні та вітальні

Оздоблення для кухні, де часто застосовуються хімічні засоби для очищення кухонних поверхонь, також має мати високу зносостійкість. Частенько під час приготування їжі чи миття посуду склянка або тарілка може впасти на підлогу і розбитися, в результаті  чого на керамічному покритті з’являються тріщини та вм’ятини. Тому одним з важливих показників якісної керамічної плитки є підвищений рівень зносостійкості. 

керамічна плитка

Для вітальні чи коридору ідеально підійде плитка з дещо меншим рівнем зносостійкості, ніж у кухні, тому що зазвичай ця частина дому є менш прохідною, ніж інші приміщення. Якщо ж ви плануєте оздоблювати терасу чи ганок, в такому випадку слід звернути увагу на плитку для зовнішніх робіт, яка має низький рівень пористості і вологопоглинання.
Варто додати, що на сайті list.in.ua представлені усі салони, торгові центри та магазини, що займаються продажем керамічної плитки в Тернополі. При цьому вказана їхня адреса та контактні номери телефонів.

Latest Posts

.,.,.,.,.,.,.,. Copyright © Partial use of materials is allowed in the presence of a hyperlink to us.