Вівторок, 30 Квітня, 2024

У Тернополі завершують будівництво Водної арени

В самому розпалі роботи з будівництва сучасної Водної арени у Тернополі – спортивного комплексу європейського зразку. Завершити усі будівельні роботи планують уже в цьому році. Такі терміни озвучили в Тернопільській міській раді.
Повідомляє «Ternopil.future».

На днях мер міста Сергій Надал провів інспектування майбутньої «Водної арени». Цьогоріч на будівництво комплексу виділили 17 мільйонів гривень. Таку ж суму спрямували на Центр веслування та водних видів спорту в минулому році. За виділені кошти будівництво планують завершити в 2019 році. Так, в планах міської влади та підрядників збудувати суддівські вишки та трибуни, кімнати для спортсменів, облаштувати пішохідні доріжки, заїзди та виїзди, а також благоустроїти територію.

В наступному році підрядна організація має намір добудувати старт-фініш та обвідний канал.
За словами Сергія Надала, «Водна арена» має важливе значення для розвитку міста, оскільки після завершення усіх робіт комплекс стане центром, де проводитимуть змагання міжнародного рівня на воді, що дозволить залучити в місто додаткові інвестиції.

Варто додати, що спорудження комплексу розпочалося в липні 2017 року. На урочисте закладення капсули під будівництво приїжджав прем’єр-міністр України Володимир Гройсман.

Latest Posts

.,.,.,.,.,.,.,. Copyright © Partial use of materials is allowed in the presence of a hyperlink to us.