П’ятниця, 19 Квітня, 2024

Кредити в Україні без проблем оформлює «Ваша Готівочка»

При оформленні кредиту, клієнти часто стикаються з різними труднощами, які не дозволяють отримати позитивне рішення. Але, якщо звернутися в компанію «Ваша Готівочка», то отримати фінанси готівкою або на картку банку можна завжди і без зволікань.

Відмовили в кредиті? Розповімо, де отримати позику!

Отже, чому клієнти, яким потрібні кредити в Україні, отримують відмови? Першою і найбільш поширеною причиною, чому не вдається отримати кредит, є погана репутація. Якщо на момент оформлення нового кредиту, клієнт має поточні непогашені кредити або раніше оплати були прострочені, то він отримує відмову.

Наступною причиною є низький рівень доходу або неофіційна форма зайнятості кредитоотримувача. Якщо клієнт неофіційно працевлаштований або отримує зарплату «в конверті», то він також не зможе оформити кредит. Для більшості кредиторів підтвердженням платоспроможності є довідка про доходи, надати яку можуть тільки офіційно працевлаштовані громадяни.

І ще однією причиною, через яку банки і кредитні компанії відмовляються видавати кредити в Україні – є закредитованість. Контекст даного терміну такий – багато позик, отриманих клієнтом одночасно.

Але не варто впадати у відчай, адже є відмінна альтернатива – мікрокредитування. Ця послуга дозволить без проблем отримати фінанси готівкою або на банківську картку всього за кілька хвилин. Якщо потрібні гроші, Ви завжди можете розраховувати на мікрокредітну компанію «Ваша Готівочка», яка обов’язково допоможе кожному, хто звернеться.

Кредит від «Ваша Готівочка» доступний кожному

Звернутися в компанію «Ваша Готівочка» за позикою може абсолютно кожен громадянин України віком від 18 до 70 років. Навіть, якщо раніше в банках або інших фінансових організаціях оформити кредити в Україні Вам не вдавалося з тих чи інших причин, то в цій компанії фінансову допомогу отримає кожен. Сума позики становить від 200 до 7000 гривень. Клієнти можуть користуватися коштами від 1-го до 16-ти днів, після чого продовжити період користування без штрафу і пені.

«Ваша Готівочка» надає позики як готівкою, так і на банківські карти. Пропонуємо ознайомитися з умовами оформлення детально. Щоб отримати безготівковий кредит, необхідний всього лише доступ до інтернету і картка будь-якого українського банку. На сайті компанії клієнт оформляє заявку на позику і отримує свій перший кредит під 0% протягом 15-ти хвилин. При цьому, компанія не вимагає вказувати номер родича, надавати фото з паспортом або банківською картою. Після того, як система обробить дані, компанія повідомить рішення по SMS. Безсумнівно, воно буде позитивним і кошти негайно будуть перераховані на карту.

Щоб отримати кредити в Україні від «Ваша Готівочка» готівкою, клієнтові необхідно особисто звернутися в будь-яке з представництв компанії і заповнити заявку. Компанія не просить надавати ксерокопії документів або довідку про доходи. Необхідно надати менеджеру тільки оригінали паспорта та ІПН. Далі, фахівець внесе дані в анкету і протягом декількох хвилин буде відомо рішення. Максимум за 20 хвилин клієнт отримує бажану суму на руки.

Мінімальні вимоги, гнучкі та лояльні умови кредитування, дозволяють клієнтам «Ваша Готівочка» без проблем оформити кредит за лічені хвилини. Звертайтеся!

Latest Posts

.,.,.,.,.,.,.,. Copyright © Partial use of materials is allowed in the presence of a hyperlink to us.