Середа, 24 Квітня, 2024

Тернопільське підприємство співпрацюватиме зі світовою компанією

Тернопільське підприємство ТОВ «Електросвіт» підписало угоду про співпрацю з Philips «Signify». Про це повідомляє «Teрнопіль майбутнього» з посиланням на сюжет Т1 Новини. Тепер світильники місцевої компанії постачатимуть на світовий ринок, а в Тернополі виготовлятимуть сучасні вуличні освітлювачі.

З нагоди святкової події зібрались представники фірм, зокрема Едуард Хукс – посол Нідерландів в Україні. Він присвоїв Тернополю новий статус, бо назвав місто столицею освітлення України.

Ця угода зумовлює більші перспективи для Тернополя, адже співпраця буде з компанією зі світовим ім’ям на міжнародному ринку. Також це збільшить кількість робочих місць для тернополян. Ці світильники виготовлятимуть на підприємстві ТОВ «Електросвіт» у найближчий час.

Едуард Хукс сказав, що має надії на подальшу співпрацю із мером міста Сергієм Надалом. Він сподівається, що за підтримки міської ради партнерство буде вдалим, а ініціативи компанії відчуватимуть цю підтримку.

Міський голова Тернополя Сергій Надал прокоментував, що місцевий виробник ТОВ «Електросвіт» уклав угоду про співпрацю з відомою компанією Philips, яка розпочала новий проект Signify. Він додав, що це викликає радісну посмішку, адже місцевий бізнес може працювати на іншому рівні і відповідати світовим вимогам з виробництва світильників. Це показник того, що працівники з підприємства «Електросвіт» виготовляють світильники якісно і з відповідністю міжнародним нормам чи стандартам.

До слова, ТОВ «Електросвіт» виробляє світильники для промислових підприємств, для освітлення населених пунктів, громадських будівель. Також компанія працює у сферах освітлення тепличних господарств. Вона налаштована на розвиток інноваційної продукції і задля цього впроваджує ефективні інженерні рішення.

Latest Posts

.,.,.,.,.,.,.,. Copyright © Partial use of materials is allowed in the presence of a hyperlink to us.