Вівторок, 19 Березня, 2024

Міська рада виділила земельні ділянки під будівництво

Чергова сесія Тернопільської міської ради відбулась 6 червня. На ній обговорювали земельні питання щодо будівництва закладів дошкільної освіти і додаткового гуртожитка на території ТНТУ ім. І. Пулюя. Про це пише “Тернопіль майбутнього” за інформацією прес-служби міської ради.

Під будівництво садочків виділили чотири земельні ділянки у нових мікрорайонах міста, а для спорудження гуртожитка на 400 місць виокремили 0, 15 га землі університету.

Гуртожиток мають побудувати тому, що студенти проживають у чотирьох різних організаціях, а відтак університет має вирішити питання із житлом. Згідно з рішенням міської ради затвердили проекти землеустрою для будівництва. Також виокремили певні кошти для того, щоб замовити інші документи щодо отримання доходів і позначення витрат.

Гуртожиток для студентів мають побудувати на вулиці Білогірській, де розташований спорткомплекс, а дошкільні навчальні заклади у “Північному” та “Південному” мікрорайонах міста. Садочки споруджуватимуть за рахунок коштів будівельних компаній, які ж і займаються будівництвом житлових масивів у цих мікрорайонах. Побудова дошкільних навчальних закладів входить у Генеральний план міста, адже спеціально для цього передбачені земельні ділянки.

Latest Posts

.,.,.,.,. Copyright © Partial use of materials is allowed in the presence of a hyperlink to us.