Четвер, 25 Квітня, 2024

В Тернополі реалізують 6 великих і 13 малих проектів Громадського бюджету. Повний перелік

Ура, це сталося! Відбулось підведення підсумків чергового голосування за проекти громадського бюджету міста Тернополя. Як повідомляє ternopil-future з посиланням на beztaby.te, це означає, що тепер 6 великих і цілих 13 малих ідей обраних тернополянами будуть реалізовані коштами міського бюджету. Що цікаво, за необхідні проекти віддали свої голоси майже сімнадцять тисяч тернополян. Це також означає, що в більш-ніж 200 тисячному місті є 10% людей, містян, який небайдуже життя та розвиток міста, а тому вони знайшли спосіб і час, щоб проголосувати. Для реалізації проектів, які обрали під час підсумкового засідання Номінаційного комітету, що відбулося 9 листопада, з міського бюджету буде витрачено понад одинадцять мільйонів гривень. Про це повідомили у прес-службі міської ради.

Про найцікавіше. Які ж проекти перемогли? Зокрема, з великих проектів, які будуть реалізовані в 2019 р. переможцями стали: №1. Безпечне материнство; №20 Дитячий інклюзивний майданчик «Місто Мрій»; №22 Встановлення накриття для спортивного майданчика в школі-ліцеї; №6 ім. Назарія Яремчука; №50. Безпечна і здорова школа; №55 Нове життя спортивного майданчика; №98 Рік науки та молодіжних ініціатив у Тернополі у 2019 році.

Далі малі проекти. Сюди увійшло багато цікавих та потрібних в місті інновацій. Зокрема, буде реконструйовано зупинку громадського транспорту «Педагогічний університет», впорядковано двір в історичному центрі міста, облаштовано спортивно-ігровий майданчик на вулиці Оболоня, влаштовано Музей національної слави, організовано центр загартовування тернополян та реконструйовано приміщення для оздоровчих процедур, створено студію робототехніки, облаштовано спортивний простір на Лозовецькій 95, ландшафтний ігоровий майданчик на 15 квітня, дитячий майданчик Галицькій 52, створено громадський туалет, а також ряд проектів, що мають відношення до вільної боротьби, Кіно без меж та проект №76 «Можливості – обмежені, здібності – безмежні».

Отож, залишилось дочекатися їх втілення!

Latest Posts

.,.,.,.,.,.,.,. Copyright © Partial use of materials is allowed in the presence of a hyperlink to us.