Субота, 20 Квітня, 2024

У Тернополі можна через інтернет замовити довідку про щеплення

Дещо спростили життя пацієнтам у Тернополі. Відтепер не потрібно витрачати безліч часу у великих чергах в лікарнях, щоб отримати довідку, достатньо зайти на інтернет-ресурс. Про нововведення розповіли у прес-службі Тернопільської міської ради. Повідомляє «Ternopil-future».

Замовити довідку про щеплення можна на сайті Тернопільської міської комунальної лікарні. Для того, що скористатися можливостями онлайн-замовлення, необхідно здійсними декілька кроків.

Перш за все, зайдіть на сайт медичного закладу www.tmdkl.te.ua. Для подальших дій слід пройти реєстрацію і авторизуватися через Кабінет пацієнта.

На сайті знаходиться розділ «Замовити довідку». Ви заповнюєте форму і обов’язково вказуєте, як бажаєте отримати довідку: роздрукувати її на комп’ютері через Кабінет пацієнта чи забарати особисто у відділі реєстратури міської лікарні.

Загалом довідку виготовляють на протязі трьох днів і дійсна вона два місяці. Подібне нововведення має стати досить зручним кроком для тернополян, які через зайнятість на роботі чи вдома не можуть вчасно отримати необхідні медичні документи в лікарні.

Нагадаємо, нещодавно Міністерство внутрішніх справ анонсувало можливість відновлення водійських прав через онлайн-сервіс. З 27 листопада вступила в дію постанова Кабінету Міністрів, яка дозволяє через електронний кабінет водія здійснювати ряд дій.

Зокрема, не виходячи з дому, ви можете обміняти посвідчення водія, якщо у вас змінилися особисті дані, отримати нове посвідчення, а також замінити посвідчення на документ нового зразка.

Однак, електронні послуги будуть доступні лише для водіїв, у яких фотокартка в правах не старша двох років. Для того, щоб отримати документ, слід зареєструватися в електронному кабінеті водія, додати електронні копії документів, серед яких обов’язково повинна бути медична довідка. При цьому заява має обов’язково містити електронний підпис особи.

Latest Posts

.,.,.,.,.,.,.,. Copyright © Partial use of materials is allowed in the presence of a hyperlink to us.