П’ятниця, 29 Березня, 2024

У Тернополі встановили нові інформаційні таблиці

Нещодавно Тернопіль отримав почесне звання «Молодіжної столиці України». Тепер про те, що Файне місто є молодіжною столицею, вказуватимуть інформаційні таблиці. Повідомляє «Ternopil-future».

Тернопіль почав активно підтримувати статус Молодіжної столиці. На кожному в’їзді в місто встановили інформаційні таблиці, які містять напис «Тернопіль – молодіжна столиця Україна». 

За словами керівниці міського управління сім’ї, молодіжної політики та захисту дітей Христини Вілінської, таблиці носять інформаційний характер і попереджають гостей міста, що вони в’їжджають у молодіжну столицю України 2020 року. Це дуже важливо не лише для інформування молоді, а й для місцевих жителів, які повинні знати, що Тернопіль є молодіжним містом і молодь має можливості для розвитку саме тут.

Подібні таблиці в місті встановлюють вперше. В міській раді надіються, що це стане хорошою ініціативою для інших переможців. Інформаційні знаки розроблялися спільно з управлінням транспорту та інформаційного зв’язку.

Однак, таблиці – це лише початок інформаційних заходів, які планують здійснити в Тернопільській міській раді. Зокрема, в майбутньому створять Telegram канал «Молодь офлайн», де інформуватимуть про цікаві події. Також оголосили конкурс для організацій та громадських ініціатив.

Нагадаємо, 24 січня Тернополю офіційно вручили статус «Молодіжної столиці України». Мер Кам’янця-Подільського Михайло Сімашкевич за участю офіційних представників національного конкурсу передав звання Сергію Надалу та керівникам молодіжних організацій. Новий статус надасть тернопільській молоді нові можливості та шляхи для розвитку. За словами організаторів національного конкурсу, перемога свідчить про те, що влада міста змогла знайти спільну мову з представниками молоді.

Latest Posts

.,.,.,.,. Copyright © Partial use of materials is allowed in the presence of a hyperlink to us.