Четвер, 2 Травня, 2024

У Тернополі повноцінно почав працювати приміський автовокзал

Від сьогодні відновив свою роботу Тернопільський приміський автовокзал. Протягом дня повинні були зробити більше двох сотень рейсів. Повідомляє «Ternopil-future».

Від п’ятої години ранку до 19 години вечора маршрутки виконували рейси за 90 напрямками. Винятком є Кременецький та Шумський райони, де ситуація залишається складною. Про детальний розклад рейсів можна дізнатися на сайті автовокзалу.

Варто додати, що в Україні відновлюється залізничне сполучення. Проте, в Тернополі обмеження продовжуватимуть діяти. Зокрема, через обласний центр не пускатимуть жодний потяг.

Наразі ніякої офіційної інформації, коли ж відновлять залізничне сполучення через Тернопіль, немає. Ймовірніше за все це залежатиме від епідеміологічної ситуації в сусідніх Львівській та Івано-Франківській областях, адже саме з цих станцій відправляється найбільша кількість потягів. Тоді як Тернопіль є прохідною станцією.

В той же час з 1 червня з залізничної станції міста знову почали курсувати приміські електрички за такими напрямками: Тернопіль-Підвисоке, Тернопіль-Ланівці, Тернопіль-Підволочиськ, Тернопіль-Заліщики та Тернопіль-Зборів. Про детальний розклад руху поїздів можна дізнатися на сайті залізничного вокзалу. Загалом квитки на електрички продають кожного дня з 14 до 19 години. 

Нагадаємо, в Тернополі вже декілька тижнів відновили свою роботу ринки. Проте, незважаючи на це не всі підприємці вийшли на роботу. Ринки завантажені лише на 70 відсотків, оскільки частина підприємців з району і через відсутність транспорту не могли дістатися до своїх робочих місць.

1-2 рази на тиждень на ринках проводять перевірку дотримання карантинних обмежень. На деяких підприємців склали адміністративні протоколи через допущені порушення. Також в міській раді нагадують про необхідність дотримання тернополянами маскового режиму.

Latest Posts

.,.,.,.,.,.,.,. Copyright © Partial use of materials is allowed in the presence of a hyperlink to us.