Субота, 20 Квітня, 2024

Біля 6-магазину побудують торговельні ряди та паркувальний майданчик

Тернопіль постійно забудовується. І ось декілька чергових будівництв міста про які ви не знали, але хотіли б отримати оперативну інформацію. Перш за все про забудову на вул. Бродівська, біля 6-го магазину.

Як повідомляє ternopil-future.com, будівництво тут проводить місцевий підприємець Сергій Щеглецький, який орендує цю ділянку землі (0,1400 га) тривалий час. За даними єдиного державного реєстру юридичних осіб серед видів його діяльності на зазначена діяльність лікарняних закладів, торгівля у фармацевтичних магазинах, інший пасажирський наземний транспорт, і діяльність ресторанів, надання послуг мобільного харчування.

В даному випадку будівельні роботи виконує ТОВ «Проф-Тер-Буд», власником якого також є Сергій Щеглецький. Ділянка землі відповідає громадській та житловій забудові. А сам орендатор повідомив, що будівництво одноповерхових комерційних приміщень триватиме 6-8 місяців, а далі планується їх здавати в оренду. 5 сотих ділянки буде забудовано приміщеннями, а ще 9 займатиме парковка. До початку будівництва тут були хащі, багато сміття, в тому числі небезпечного для життя. А том планується тут зробити тротуари, торгівельні ряди (їх же не вистачає в місті), облагородити територію. Є всі дозволи та декларація на підготовчі роботи, це питання погоджене з поліцією на в’їзд-виїзд. Враховано також питання проведення будівництва поряд з колією. Надано візуалізацію майбутньої будівлі. На місці будівництва наразі немає інформаційного стенду. Проте це тимчасово. Стенд замовили і за кілька днів він обов’язково буде, запевняє забудовник. Стенд встановлюється на будівельному майданчику в доступному для огляду місці (за винятком індивідуальних (садибних) житлових будинків, садових, дачних будинків, господарських (присадибних) будівель і споруд, прибудов до них).

Інше будівництво, яке стосується всіх тернополян планується розпочати в парку Шевченка. І там як повідомив начальник управління стратегічного розвитку міста Юрій Дейнека планується збудувати басейновий комплекс. Кошти міста не планується залучати, а отже це буде приватна структура в центрі Тернополя. Дерибан тернопільських парків продовжується чи все в межах необхідного, як вважаєте тернополяни?

Загалом, місто розвивається та покращує свій зовнішній вигляд, а зважаючи, що зросла вартість рекламних носіїв, можливо реклами на вулицях міста стане менше? Чи ні?

Latest Posts

.,.,.,.,.,.,.,. Copyright © Partial use of materials is allowed in the presence of a hyperlink to us.