П’ятниця, 29 Березня, 2024

У Тернополі романтики зможуть освідчитися своїй половинці на повітряній кулі

Незабаром у Тернополі розпочнеться підготовка до фестивалю з повітроплавання. На озері встановлять фортецю зі снігу та льоду

Повідомляє «Ternopil.future» з посиланням на «За Збручем».

Тернопільський інформаційно-туристичний центр займається організацією новорічно-різдвяних заходів та фестивалю з повітроплавання у місті. Так, «Файне зимове містечко» працюватиме ще близько місяця.

Окрім нього, частина локацій знаходиться на так званих «єлисейських полях». Саме тут планують провести свято зими, а також незвичний для Тернополя захід – фестиваль повітроплавання. На озері розмістять фортецю, де і проходитимуть змагання.

Також запланований і ряд заходів до Дня всіх закоханих. Тернополяни, які бажають в цей день зробити пропозицію руки і серця, можуть зробити це прямо на повітряній кулі. В інформаційно-туристичному центрі готові допомогти закоханим і  організувати освідчення.

Загалом протягом періоду новорічних свят «Файне зимове містечко» відвідали багато гостей, як тернополян, так і жителів інших областей. Організатори планують, що до кінця роботи містечка завітають близько мільйона людей.

Варто додати, що 28 серпня на день міста тернополяни мали можливість спостерігати політ повітряних куль над містом. В соціальних мережах користувачі публікували безліч світлин повітряних куль.

Жителі міста могли самі скористатися унікальною можливістю і замовити політ. Як розповіли в інформаційно-туристичному центрі, політ можливий лише при сприятливих погодних умовах. У випадку відміни польоту всі кошти повертаються. Загалом політ вартує три тисячі гривень з людини. Цей вид розваг набуває все більшої популярності, оскільки завдяки йому тернополяни можуть подивитися на своє рідне місто з висоти пташиного польоту.

Latest Posts

.,.,.,.,. Copyright © Partial use of materials is allowed in the presence of a hyperlink to us.