П’ятниця, 19 Квітня, 2024

На Тернопільщині з'явився свій тунель кохання

Жителі Кременця мають свій власний тунель кохання – ідеальне місце для романтичних прогулянок та фотосесій. Повідомляє «Ternopil.future».

В Кременецькому парку культури й відпочинку крони каштанів переплелися у своєрідний тунель, який собою нагадує собою одне з найромантичніших місць в Україні – тунель кохання в Рівненській області. На фоні дива природи поспішають сфотографуватися усі бажаючі, особливою популярністю парк культури користується в молоді.

Варто додати, що тунель кохання знаходиться неподалік селища Клевань Рівненської області. До 2017 року аналогів йому не було ні в Україні, ні в світі. Два роки тому в Китаї з’явився подібний тунель поблизу міста Хефей. В урочистій церемонії відкриття романтичного місця взяли участь і представники України.

Так, залізнична колія, яка сполучає села Клевань та Оржів, заросла деревами та насадженнями і утворила природний тунель, який надзвичайно ефектно виглядає на фотографіях. Прогулятися залізничною колією приїжджають чимало закоханих пар. Цим шляхом часто курсують потяги, які на своєму шляху збивають дерева та кущі, через що проїзд має правильну арочну форму.

Рівненський тунель кохання екранізували і в кіно. Зокрема, японський режисер Акійоші Імазакі в 2014 році зняв стрічку під однойменною назвою «Клевань: Тунель Кохання». Сюжет фільму розповідає про нелегкі випробування, які випали на долю закоханої японської пари.

Загалом дослідники вважають, що аура тунелю надзвичайно позитивно впливає на людей. Зелена арка та залізнична колія символізують шлях двох людських сердець. За легендою у цьому місці в давнину знайшли порятунок закохані, які ховалися від ворогів.  І сама природа відкрила шлях та розступилася, щоб молода пара змогла пройти вглиб лісу і заховатися від ворожих очей.

Latest Posts

.,.,.,.,.,.,.,. Copyright © Partial use of materials is allowed in the presence of a hyperlink to us.