П’ятниця, 26 Квітня, 2024

Будинки, що будуються – кращий вибір для інвестицій

Унікальні по дизайну новобудови зводить будівельна компанія Будова. Це один з найбільших і надійних забудовників в Україні. Компанія кілька десятиліть забезпечує тисячі бажаючих зручним, надійним і доступним житлом.

Принципи роботи

Головний принцип, якого завжди дотримується підприємство – інновація всього технологічного процесу. Залучення до розробок Української Академії будівництва, численних дослідницьких лабораторій і об’єднань дозволяє не тільки вийти на новий рівень зведення будівель, але задовольнити зростаючі потреби в нових оселях.

Компанією надається повний цикл послуг. Вам не доведеться турбуватися на різних етапах будівництва будинку, досить укласти один договір з одним генеральним підрядником – СК Будова. Тут вам нададуть:

  • Проектування і дизайн.
  • Зроблять монтаж інженерних систем.
  • Фахівці здійснять технагляд за споруджуваним будинком.
  • Всі документи оформлять прямо в офісі компанії.

Але головне, що надасть СК Будова – прискорене будівництво. Основна технологічна матриця скорочує терміни здачі об’єктів в півтора рази. Ви побачите, як на місці будівельного котловану всього за місяць виростає п’ятиповерховий будинок.

Технологічні особливості будівництва сучасного будинку

Всі новобудови в Одесі від Будова стоять на палях з монолітним ростверком. Завдяки інноваційній європейській технології будівництва – тунельній опалубці, досягається економія, автоматизація та ефективність всіх етапів процесу.

Для фасадів використовуються склофібробетонні панельні системи з високими захисними властивостями. У такому будинку вам буде комфортно взимку і влітку. А для утеплення на стіни наносяться спеціальні штукатурки. Ці матеріали не тільки зберігають температуру, а й є звукоізоляторами.

Готові будинки – гордість СК Будова

Сьогодні купити квартиру в Одесі, побудовану руками професіоналів СК Будова можна в новобудовах, а якщо пощастить, то і в готовому житловому комплексі. Багато будинків так природно вписалися в архітектуру міста, що здаються його частиною. Комплекс «Покровський» на вулиці Жуковського, виконаний з монолітного безригельного каркаса на залізобетонній пальовій підставі – зразок сучасної якості споруди. А обробка лицьовою цеглою укупі з архітектурою будівлі створюють враження красивого старого будинку.

«Орфей» на вулиці Чайковського гармонує з історією та сьогоденням Одеси. Його незвичне архітектурне рішення абсолютно не нагадує стандартні корпуси новобудов. Шестиповерхове елітне житло в Пале-Роялі гармонує зі знаменитим оперним театром, розташованим поблизу. Цоколь будинку повністю облицьований мармуром.

Будинок на Маразліївській в історичній частині міста ідеально вписався в навколишній ансамбль. Він вважається одним з найбільш вдалих за останні роки. Стіни будівлі являють собою забарвлену штукатурку, як робили будівельники понад сто років тому. Цоколь оброблений мармуровою плиткою благородного теракотового відтінку. Це елітне житло з квартирами великої площі. Серед них 4 семи-кімнатні квартири. Весь дев’ятий і мансардний поверх зайнятий дворівневими квартирами з робочими терасами.

Інші готові і споруджувані об’єкти дивіться на сайті Будова: https://budova.ua/sales/realty-odessa/.

Нове житло від забудовника

Сьогодні нерухомість в Одесі можливо купити різними способами. Купівля безпосередньо у господаря будівництва вигідніша і надійніша. Будова пропонує квартири в споруджуваних будинках міста. Укладення договору на старті будівництва зазвичай супроводжується акційною вартістю.

Саме це можна сказати про об’єкт на Академічній. Ціни тут значно нижчі за ринкові на подібне житло. Будинок обіцяє стати 25-поверховим надійним вкладенням коштів для багатьох мешканців, які люблять комфорт і зручну інфраструктуру. Будівля має власний вид на море, розташована недалеко від таких знакових місць, як Французький бульвар, парк Перемоги і Ботанічний сад.

Власники отримають в своє розпорядження безшумні ліфти і ексклюзивне оформлення місць загального користування. Кожна квартира оснащена високотехнологічними комунікаціями, що включають швидкісний інтернет. Передбачена установка всіх лічильників, броньованих дверей, витяжної вентиляції. До послуг проживаючих багаторівнева парковка, обладнане місце відпочинку, територія, що охороняється.

У житловому комплексі на Гагарінському плато майбутні власники разом з комфортним житлом придбають приємний бонус – близькість до моря. Мальовничий вид на узбережжі і крокова доступність від нього ще не всі плюси цих чотирьох будинків. Кожному покупцеві в подарунок СК Будова дарує систему «Розумний будинок», в якому ви будете завжди себе почувати зручно і безпечно. Крім квартир передбачені приміщення під магазини, кафе, аптеки, перукарні. Планується благоустрій території, паркування, охоронна зона.

У семи хвилинах від берегової лінії по вулиці Новоберегова зданий будинок «Новий берег». На 24 поверхах знаходяться квартири від 47 до 150 кв.м. з багатим вибором планувань. Є власний технічний поверх, підземна парковка, впорядковані спортивні майданчики, свої комерційні приміщення, офіси.

Чотири багатоповерхівки кварталу «Чотири сезони» візьмуть своїх мешканців у квартири, утеплені сучасними енергозберігаючими матеріалами. Тут передбачені шумозахисні засоби за допомогою установки вентиляторів на віброізоляторах, автономні котельні. Будинки збудовані на монолітних палях, мають цокольний поверх. Площа приміщень від 45 до 100 кв.м. Поруч розташовані дитсадки, школи, зупинки транспорту.

Два житлових будинки ЖК «Горизонт» плануються до здачі в рамках однієї черги. Вони розташовуються в мінімальній доступності до транспортних розв’язок. Поруч ринки, супермаркети, зупинки транспорту. Крім численних варіацій планувань самих квартир, власники будуть користуватися зручними холами та сходовими прольотами з підвісними стелями, декоративними статями. Будинки обладнані безшумними ліфтами, теплими склопакетами, офісними приміщеннями, паркуванням.

Це далеко не весь список нових об’єктів від СК Будова. Подивитися всі і вибрати житлові можна у відділі продажів забудовника на сайті budova.ua/sales/buy-apartment-odessa.

Latest Posts

.,.,.,.,.,.,.,. Copyright © Partial use of materials is allowed in the presence of a hyperlink to us.