П’ятниця, 26 Квітня, 2024

На вихідних у Тернополі відкриють новий спортивний комплекс

На реконструкцію закладу витратили 13 мільйонів гривень. Відкриють фізкультурно-спортивний комплекс уже цієї суботи. Повідомляє «Ternopil-future».

Так, 8 лютого на вулиці Братів Бойчуків відбудеться  офіційне відкриття оновленого спортивного комплексу. В закладі готуватиметься до змагань та проводитиме  ігри баскетбольний клуб «Тернопіль», який на сьогодні є лідером чоловічої вищої ліги. Також в спортивному комплексі зможуть тренуватися гандбольний клуб «ТНЕУ-Енерго» та жіноча волейбольна команда «Галичанка».

У відкритті, яке відбудеться j 16 годині дня, візьмуть участь як легендарні зірки баскетболу, тренер баскетбольного клубу «Тернопіль» Дмитро Забірченко, так і наставник української збірної Юрій Процюк.

Після урочистої частини в оновленому спортивному комплексі клуб «Тернопіль» проведе свою першу гру. Тернополяни зіграють з баскетбольним клубом «Житомир». Вчора баскетболісти вже провели тренування у закладі і залишилися задоволеними проведеною реконструкцією, зокрема спортсмени відмітили новий паркет.

Варто додати, що ремонтні роботи у спортивно-фізкультурному комплексі тривали рік. Кошти на їх фінансування виділили з державного та міського бюджетів.

Нагадаємо, у Тернополі таки розпочнуть облаштування нового міського парку, проєкт якого розробила команда молодих тернопільських архітекторів. Парк знаходитиметься в мікрорайоні № 14, який охоплюватиме вулиці Генерала Тарнавського, Володимира Великого, Липницького та Київську. Загальна його площа становитиме 10 гектарів.

Так, згідно з проєктом в парку облаштують різноманітні спортивні зони такі як скейт-майданчики, велодоріжки, силові тренажери, футбольні майданчики та ігрові майданчики для дітей. Загалом під час будівництва парку використають технологію Smart City та енергоощадні технології.

Latest Posts

.,.,.,.,.,.,.,. Copyright © Partial use of materials is allowed in the presence of a hyperlink to us.