Вівторок, 19 Березня, 2024

Правильно підібране вино – запорука гастрономічного задоволення | NA NEBI

Стовідсотково, Ви чули, що Сім’я ресторанів Файного Міста відкрила заклад, у якому процвітає справжній культ вина та страв, приготованих на грилі! Але особливість у тому, що не кожна пляшка пасуватиме Вашій вечері, тут треба тямити у підборі винного напою до кожного окремого блюда. Меню ресторану модернової української кухні, найбільша у Тернополі винна шафа та поради від експертів допоможуть Вам у цьому! на небі

Сучасна українська кухня у ресторані NA NEBI найкраще доповнюється вином, але як зробити правильний вибір?

Дійсно, існує чимала кількість рекомендацій щодо поєднання їжі та напоїв, але насправді важливе саме Ваше сприйняття смаку. Тобто, якщо Вам подобаються комбінації несумісні з порадами гастрознавців — то це також чудово, аби Вам було смачно і комфортно! Однак, для тих гостей, яким українська кухня уявляється виключно у бездоганних поєднаннях, є декілька порад:

  • Вино має бути солодшим за страву, солодкі напої краще поєднувати с гострими блюдами, солоними продуктами, витриманими сирами, кисло-солодкими соусами.
  • Класичне поєднання, що не втрачає актуальності — біле з рибою, червоне з м’ясом. Як це правило пояснює заклад НА НЕБІ? Наприклад, червоне вино, завдяки у своєму складі великої кількості танінів, компенсує своєю терпкістю жирність м’яса, тому кожен наступний шматочок стейку розкривається якнайкраще і без зайвих післясмаків.
  • Поєднуйте прості вина з делікатесами, а складні за своїм букетом та ароматикою з максимально простими та зрозумілими закусками.

На щастя тернополян, “файні” ресторани Тернополя вже подбали про ідеальні комбінування страв та вина, тому Вам не треба заморочуватися із вибором, а варто просто довіритися знавцям вайнпейрингу.

Якщо Ви хочете обрати українські страви з гриль-меню, тоді неодмінно треба замовити келих чудового вина! Це принципово для цього закладу, адже у ньому зібрано найбільшу колекцію вин Старого і Нового світу у всьому регіоні.

Ресторан НА НЕБІ: Ваш ідеальний знавець у світі винної культури!

на небі Запорукою гастрономічного задоволення є гарний настрій, атмосферний заклад та правильний вибір вина до трапези. Саме таким є ресторан НА НЕБІ, що вже став улюбленцем серед справжніх гурманів нашого міста.

Винна карта ресторану охоплює не лише класику, але ще й органічні, біодинамічні та навіть помаранчеві вина, що нині стали справжнісіньким трендом у всьому світі! Тут також чудовий вибір зразків українського виробництва, цінова категорія максимально гнучка та здатна догодити поціновувачам з будь-яким бюджетом.

Кислуваті та солодкі відтінки, ноти ароматних трав і дерева, соковитість фруктів та тонкий ягідний шлейф — гарний вибір вина неодмінно має доповнювати не менш цікаве та різноманітне меню! Цей ресторан Тернопіль обожнює за його здатність догодити за всіма параметрами, тому беріть коханих і чимдуж поспішайте на дегустацію!

Latest Posts

.,.,.,.,. Copyright © Partial use of materials is allowed in the presence of a hyperlink to us.