Субота, 27 Квітня, 2024

Театральні афіші столиці

Театр – це мистецтво відображення повсякденної дійсності. Багато хто віддає йому на перевагу кіно, а даремно, адже тільки на театральних підмостках можна відчути бурхливу течію життя, свідком якого стає глядач. Це той випадок, коли ми проживаємо життя разом з героєм, тому що персонажі історії живі, не записані на плівку. У столиці театралам нудьгувати не доводиться: тут вистачає місць, де можна насолодитися різноплановими театральними постановками. Але спочатку подбайте про квитки: кращі місця – велика причетність до історії. Придбати квитки можна, заглянувши на сайт замовлення театральних квитків.

Різноманітність на театральних афішах Києва

Театри столиці роблять як сучасні, так і класичні постановки, тому вибір великий. Якщо хочете поміркувати про вічне – сміливо йдіть на класику. Якщо вас більше хвилюють переживання героїв на тлі сучасного життя – сучасні постановки відобразять це в повній мірі.

Сімейна вечеря (комедія на дві дії)

Хочете відпочити, розслабитися, посміятися? Тоді ця п’єса для вас. Абсурдні ситуації, іскрометний гумор, переполох, загальне замішання і в кінці кінців вдале вирішення ситуації. Це історія про брехню, удавання і бажанні приховати від близьких людей. Ігри, в які грають люди – ось як можна охарактеризувати театральну постановку. До слова, на сцені задіяні талановиті актори з Київського драмтеатру ім. Лесі Українки.

Місце проведення: Freedom Hall

Вартість квитків: 180 – 850 гривень

Клас (соціальна драма)

Школа – це не просто етап життя, це модель нашого суспільства в мініатюрі. У багатьох залишилися певні спогади, пов’язані зі шкільними буднями. У одних – найкращі, у інших – неприємні, навіть моторошні. Ця соціальна драма Павла Ар`е розповість про нас, всіх нас. Про тих, хто відсиджувався на задніх партах, хто приблизно навчався, хто став шкільною мішенню, хто плювати хотів на умовності і правила. Про різних нас, зі своїми проблемами і історіями. Актори повідають історії зі свого життя. Реальне життя – це той самий клас, де збираються в одному місці учні-люди і намагаються завоювати своє місце під сонцем. Буллінг, розчарування, образи, прагнення – все крутиться в єдиному ритмі і осідає в головах. На цей спектакль варто піти, щоб зрозуміти хто ми і що з себе представляємо.

Місце проведення: Київський театр драми і комедії на Лівому березі Дніпра

Вартість квитків: 240 гривень

Вишневий сад

Класика – і цим все сказано. Антон Павлович Чехов відомий своїм символізмом, його твори прийнято читати між рядків. А п’єса “Вишневий сад” якраз відноситься до одного з таких символічних творів. Вишневий сад – як символ епохи, що минає аристократії, на зміну якій прийшли робітники. П’єсі понад сто років, але вона залишається такою ж актуальною. А все тому, що написана про людей і для людей, герої переживають гіркоту розчарування і несуть покарання за скоєні помилки. Бути може вишневий сад вирубають, але світлі спогади про нього залишаться в пам’яті назавжди. На сцені драмтеатру Лесі Українки ви побачите класичний твір зі знайомими героями, яке розкриється за допомогою неабиякого таланту акторів і постановників зовсім по-новому.

Місце проведення: Національний драмтеатр ім. Л. Українки

Вартість квитків: 30 – 250 гривень

Latest Posts

.,.,.,.,.,.,.,. Copyright © Partial use of materials is allowed in the presence of a hyperlink to us.