П’ятниця, 19 Квітня, 2024

Вибираємо тумбочки для спальні

Багато хто погодиться, що тумби важливий елемент в спальні, але не всі їх купують на додаток до ліжка. В основному багато хто намагається обійтися без них, але їх практичність і функціонал буде оцінено вами по достоїнству. До того ж, до вибору тумбочок необхідно поставитися більш відповідально. Адже вони не тільки практично доповнюють ліжко, але і виступають стильним меблевим елементом в інтер’єрі кімнати. Підбираючи тумбу в кімнату потрібно розуміти, що їх вибір величезний від маленьких до великих, від низьких до високих. Тому правильний вибір розміру, кольору і стилю тумби обов’язковий в загальному інтер’єрі спальні. Якщо вам необхідна приліжкова тумбочка, то великий вибір даного товару пропонує інтернет-магазин Стіл і Стілець. В каталозі товару представлений широкий асортимент приліжкових тумб різних форм, вигляду і стильового оформлення.

я

Роль тумби в спальні?

Тумба просто необхідна для багатьох речей під час відпочинку і сну. Адже у кожного будуть речі, які просто необхідно кудись скласти перед сном: книга, мобільний телефон, будильник, вода. Немає необхідності все це складати на підлогу, саме тумба здатна компактно і зручно зберігати всі ці речі. Але для того, щоб всі ці предмети було зручно складати потрібно, щоб висота тумби не перевищувала рівень ліжка, але і не була занадто низька з її пропорціями. Інакше, занадто високо буде незручно на неї складати речі, а якщо занадто низько-постійно доведеться нахилятися. Сьогодні сучасні виробники пропонують великий вибір приліжкових тумб: кутові, квадратні, прямокутні, овальні і фігурні, для кожної спальні знайдеться оптимальна модель.

Як обрати?

Виробники виготовляють тумби підлогового і підвісного типу. Підвісні мають компактний розмір, красиво виглядають в інтер’єрі і призначаються для невеликої кількості предметів. У приміщенні вони виглядають легкими і невагомими, що в свою чергу робить спальню оригінальною. Для маленьких спалень підійдуть як приліжкові тумби приліжкові полки, саме вони допоможуть зберігати окуляри, пульти і телефони в невеликому приміщенні. Підлогові тумби можуть містити і закриті полиці, і шухляди, і відкриті полички. Габарити коливаються від маленьких у вигляді шкатулки до містких міні-комодів.

Також тумби відрізняються за формою: квадратні, овальні, кутові, фігурні. Квадратні або прямокутні вироби найпоширеніші для оформлення будь-якого інтер’єру спальні, адже її геометрична форма цілком доречно впишеться в будь-яке приміщення. Кутові моделі практично використовувати в невеликих приміщеннях, де не вистачає місця в кімнаті. Овальні або круглі доповнять дизайнерський інтер’єр або стануть стильним доповненням до круглого ліжка.

Використовувані матеріали залежать від стильового оформлення меблів, так вони можуть бути виготовлені з дерева, ДСП, МДФ, скла, пластику, металу, а також комбінуватися за матеріалами.

Орієнтуючись на розміри потрібно відштовхуватися від вільного місця біля ліжка і загальної площі кімнати. Стандартний розмір тумби в ширину становить 55 см, висота 60 см. Кожен вибирає необхідну і вподобану конфігурацію виробу, так що б він не займав багато місця в приміщенні і гармонійно поєднувався з іншими меблями в інтер’єрі.

Стильове оформлення

На думку багатьох дизайнерів дуже важливо, щоб приліжкова тумби підбиралася в одному стилі з узголів’ям ліжка, так вони доповнюють один одного і виглядають гармонійно. Але сьогодні багато фахівців допускають гармонійне змішання стилів. Так глянець здатний вписатися в будь-який інтер’єр кімнати. Загалом при виготовленні приліжкові тумб виробники підбирають її декор і матеріали в відповідно зі стилем.

Для класичного стилю виготовляють дерев’яні моделі з різьбленими елементами. Це можуть бути як масивні вироби, так і міні. Як кольору вибирають світлі і темні дерев’яні відтінки. Для стилю бароко використовують у виготовленні гнуті плавні форми, витіюваті ніжки і велика кількість декору. Для кантрі використовують дерево, і виготовляють тумби простих форм. Тумби в сучасному стилі мінімалізм також володіють простими лаконічними формами.

Великий асортимент товару “тумби» в інтернет-магазині Стіл і Стілець дозволить вам без особливих проблем вибрати товар.

Latest Posts

.,.,.,.,.,.,.,. Copyright © Partial use of materials is allowed in the presence of a hyperlink to us.