Неділя, 28 Квітня, 2024

У Тернополі будують сучасну стоянку для автомобілів

Останніми роками Тернопіль перевантажений транспортом і водіям все важче знайти місце, де припаркувати свій автомобіль. Вирішити це питання взялися у міській раді. Повідомляє «Ternopil.future» з посиланням на прес-службу Тернопільської міської ради.

Будівництво нової автостоянки розпочали на перехресті вулиці Клінічної та проспекту Степана Бандери. Це дозволить впорядкувати рух транспорту та забезпечити безпеку пішоходів. На будівельні роботи Тернопільська міська територіальна громада виділила більше 3 мільйонів гривень.

В планах комунальників не лише облаштування сучасної автостоянки, а й зміна організації дорожнього руху, встановлення світлофорів та острівка безпеки. Щоправда, за інформацією міської ради автостоянка буде тимчасовою і лише на денний час. Наразі допоки тривають ремонтні роботи, пішоходів та водіїв просять бути обережними та дотримуватися Правил дорожнього руху.

Варто додати, що на сайті міської ради є перелік будівництв, які найближчим часом можуть з’явитися у місті. Так, на вулиці Слівенській планують спорудити чергову багатоповерхівку з власним спортивним майданчиком. Житловий будинок збудують в так званій зеленій зоні неподалік магазину «Прогрес».

Служба безпеки України також отримає власний житловий комплекс на вулиці Білогірській, що не надто радує місцевих жителів, оскільки багатоповерхівку збудують поміж приватних будинків. Також в Тернополі з’явиться новий житловий квартал біля Підволочиського шосе одразу ж за житловим кварталом «Варшавський». На земельній ділянці  виділеній для будівництва будуть як житлові будинки, так і об’єкти інфраструктури. Слід зазначити, що в цій частині міста дозволяється будувати багатоповерхівки висотою до 16 поверхів. На вулиці Леся Курбаса з’явиться церковний храм «Святого апостола Івана Богослова».

Latest Posts

.,.,.,.,.,.,.,. Copyright © Partial use of materials is allowed in the presence of a hyperlink to us.