Субота, 27 Квітня, 2024

У Тернополі проводять роботи з благоустрою міста

У Тернополі мають оновити транспортну мережу та зробити доріжки для пішоходів і велосипедистів, які будуть розміщені окремо від проїжджої частини. Питання благоустрою міста вирішували на засіданні в міській раді. 

Тролейбусні лінії збудують на вулицях Живова та Лесі Українки з поворотом на Протасевича направо. Таке рішення прийняли у міській раді, коли розробляли нові маршрути. В основі цього є рішення експертів та побажання тернополян. Тролейбусні лінії мають зробити до Дня міста.  Про це повідомляє “Тернопіль майбутнього” з посиланням на інтернет-видання “За Збручем”

Міський голова Тернополя Сергій Надал коментує, що тролейбуси №5 і №9 курсуватимуть на першій тролейбусній лінії, яку невдовзі зроблять. Вони сполучатимуть автостанцію, залізничний вокзал і Сонячний масив. 

Також у Тернополі розбудують вело- і пішохідні доріжки, тому проводять ремонтні роботи. Їх облаштують на вулиці Чумацькій, а саме від клубу “Good one” до ресторану “Хутір”. Зараз вже вклали шар з асфальтобетонної суміші, основу під камінь та зробили бордюр на бетонну основу. 

Проект будівництва складається з двох черг. Друга черга розпочнеться після завершення проведення першої, зокрема від ресторану “Хутір” до “Дальнього пляжу”. Наразі працюють над екпертизою її проведення, щоб облаштувати комфортні доріжки для проїзду. 

Latest Posts

.,.,.,.,.,.,.,. Copyright © Partial use of materials is allowed in the presence of a hyperlink to us.