Вівторок, 19 Березня, 2024

У Тернополі з’явиться новий автобусний маршрут

Незабаром на вулиці Тернополя виїде маршрутний автобус під номером 35. Про це розповіли у прес-службі Тернопільської міської ради. Повідомляє «Ternopil.future».

Міська рада прислухалася до численних прохань тернополян і запровадила новий маршрут. Автобус номер 35 сполучатиме мікрорайон Дружба з Сонячним. Кінцевою зупинкою автобуса буде торгово-розважальний центр «Подоляни».

Новий маршрут почне працювати з 14 жовтня. Завдяки змінам у транспортній системі міста такі пільгові категорії як студенти, учні, а також пенсіонери зможуть без перешкод та з комфортом дістатися навіть до найвіддаленіших куточків міста.

При цьому на маршрут 35 випустять шість новеньких низькопідлогових автобусів, які нещодавно закупила Тернопільська міська рада.

Також зазнали змін й інші автобусні та тролейбусні маршрути. Зокрема, під час засідання виконавчого комітету міської ради 9 жовтня вирішено змінити напрям руху автобуса номер 36 та тролейбуса номер 1.

В міську раду надійшло чимало звернень небайдужих тернополян, які просили розширити маршрути в мікрорайон «Канада». Тому, відтепер на вулицю Коновальця курсуватимуть комфортабельні автобуси за номером 36, які згодом відправлятимуться до проспекту Злуки, 15 Квітня та Купчинського. Завдяки цьому тернополяни зможуть швидко дістатися до ринку та міської лікарні.

Що ж стосується маршруту тролейбуса № 1, він сполучатиме центральний ринок з мікрорайоном «Східний». Так, тролейбус проходитиме наступними вулицями: Живова – Князя Острозького – Пирогова – Гоголя – Степана Бандери – Слівенська – Лесі Українки – Протасевича – Олександра Довженка – Лесі Українки – Слівенська – Степана Бандери – Руська – Князя Острозького – Шептицького – Живова.

Latest Posts

.,.,.,.,. Copyright © Partial use of materials is allowed in the presence of a hyperlink to us.