Вівторок, 19 Березня, 2024

В одному з мікрорайонів Тернополя гаряча вода буде цілодобово

У частині Тернополя гарячу воду будуть подавати протягом усієї доби, а не у визначенні години. Як повідомили у міській раді, це стосується тернополян, що живуть на “Східному” масиві, пише Тернопіль Майбутнього

Усе літо на вулицях Лесі Українки та Довженка проводили реконструкцію теплової мережі. Один кілометр старих труб замінили на нові та сучасні.

Невдовзі обіцяють завершити ремонт котельні, що знаходиться на Лесі Українки. Старі трубопроводи та котли демонтували, а на їх місці поставили котли Viessmann, потужність яких становить 30 МВт.  

За допомогою них місто зможе економити на світлі, адже сучасні котли мають функцію регулювання кількості тепла. Крім цього, вони на 30% менше споживають газ. За словами інженерів комунального підприємства “Тернопільміськтеплокомуненерго”, це може вплинути на зменшення тарифу.

Реконструкція котельні йде до завершення. Котли готують до запуску. Залишилось відремонтувати саму будівлю. Зокрема, там мають оновити фасад та поставити вікна.

Як зазначив міський голова Тернополя Сергій Надал, мешканці “Східного” масиву отримають цілодобову гарячу воду у свої домівки через два тижні. Також він додав, що в наступному році в місті заплановано капітально відремонтувати ще 9 котелень.

Latest Posts

.,.,.,.,. Copyright © Partial use of materials is allowed in the presence of a hyperlink to us.