Четвер, 25 Квітня, 2024

Стало відомо, коли в Тернополі запрацює «Файне зимове містечко»

Вже через декілька тижнів тернополяни розпочнуть активну підготовку до різдвяних і новорічних свят. Традиційно на головній площі міста з’явиться зимове містечко. Про це розповіли в прес-службі Тернопільської міської ради. Повідомляє «Ternopil-future».

З 6 грудня на Театральному майдані офіційно розпочне роботу «Файне зимове містечко 2020». Розважальний комплекс працюватиме протягом усіх новорічних свят і закриється 26 січня наступного року.

Зокрема, в центрі Тернополя встановлять дерев’яні будиночки, в яких можна буде купити вироби народних умільців та різноманітну святкову атрибутику. Окрім цього тернополяни і гості міста зможуть покататися на ковзанці чи взяти участь в інших зимових розвагах.

Тим підприємцям, які планують здійснювати торгівлю під час Файного зимового містечка або стати спонсорами свята, необхідно звернутися в комунальне підприємство «Туристично-інформаційний центр».

Варто додати, що організатори свята перейняли досвід створення зимових містечок закордоном, де перед Різдвом в кожному місті з’являються «Christmas markets». В Тернополі «Файне зимове містечко» працюватиме уже третій рік поспіль.

Latest Posts

.,.,.,.,.,.,.,. Copyright © Partial use of materials is allowed in the presence of a hyperlink to us.