Середа, 24 Квітня, 2024

Оновлена ялинка, гірка для сноутюбів: що чекає на тернополян у Файному зимовому містечку

Тернополяни в очікуванні новорічних свят. На головній площі міста повним ходом йде спорудження Файного зимового містечка. Організатори обіцяють цього року здивувати жителів та гостей міста. Повідомляє «Ternopil-future».

За словами директора туристично-інформаційного центру, на свята Тернопіль можуть відвідати близько 800 тисяч гостей. Що ж слід очікувати від Файного зимового містечка.

Перш за все комунальники оновлять головну новорічну красуню міста. В ялинці замінять стовбур, куплять нові гілки, які розташують більш щільніше, завдяки чому вона виглядатиме естетичніше. Також запланована програма 3D-ілюмінації. Відкриття ялинки відбудеться 19 грудня на свято Миколая.

Цього року на площі встановлять сцену, де проводитимуть різні заходи та проекти. Головними нововведеннями стануть корабель-атракціон, резиденція Святого Миколая. Організатори зазначають, що вони готують ще сюрпризи, про те поки що не розповідатимуть які.

Окрім цього на проспекті Чорновола встановлять гірку для сноутюбів. Ідею тернопільські комунальник взяли з виставкового центру ВДНГ у Києві. Безліч новинок підніматимуть новорічний настрій тернополянам і гостям міста. Також, відвідавши Файне зимове містечко, можна буде побачити будиночки з святковою атрибутикою, різноманітні фотозони та атракціони.

Наразі на Театральній площі тривають останні приготування. Працівники комунального підприємства планують завершити монтаж Файного зимового містечка до 6 грудня. Працюватимуть зимові атракціони до 26 січня.

Особливо цікавими розваги будуть для маленьких тернополян, які знайдуть собі атракціони до душі. 18 грудня в переддень Святого Миколая планують провести вечір казок. Дивуватиме тернополян і найбільший пересувний атракціон – «Корабель» завдовжки 22 метри.
 

Latest Posts

.,.,.,.,.,.,.,. Copyright © Partial use of materials is allowed in the presence of a hyperlink to us.