Вівторок, 19 Березня, 2024

В Україні розпочнуть масштабне будівництво доріг

Уряд анонсував будівництво нових доріг до кожної опорної школи та лікарні. Як це відбуватиметься, розповів міністр інфраструктури Владислав Криклій. Повідомляє «Ternopil-future».

Вже в наступному році держава планує відновити більше 4 тисяч кілометрів доріг. Після цього дороги почнуть споруджувати до кожної опорної школи. Відповідні зміни продемонстрував на презентації «To do list» міністр інфраструктури. Всі присутні змогли дізнатися, що очікує в найближчому майбутньому сфери інфраструктури і транспорту.

Масштабне будівництво може розпочатися вже з 1 березня 2020 року. За словами Володимира Зеленського, він та його команда починають будувати країну з новою інфраструктурою та якістю життя. Саме тому президент і уряд поставили перед собою масштабні завдання з відновлення доріг по всій країні.

Одним з головних завдань нової команди є забезпечення українців сучасним та комфортним транспортом, яким вони зможуть їздити зручними і швидкісними магістралями. До проекту будівництва доріг долучать і місцеву владу, а також зроблять все можливе, щоб до лікарень, шкіл та інших соціальних об’єктів з’явилися нові дороги.

Нагадаємо, нещодавно в Службі автомобільних доріг в Тернопільській області озвучили напрямки, на яких першочергово планується проведення ремонтних робіт. Насамперед це західний і південний напрямки, які сполучають Тернопіль з Івано-Франківськом, Стриєм та Чернівцями. 

Також все таки можуть розпочати будівництво другої черги обходу Бережан, адже через жвавий рух транспорту дороги міста з старовинною архітектурою постійно потерпають і потребують капітального ремонту. Не менш важливим етапом є будівництво об’їздної дороги через Теребовлю, вулиці якої є досить вузькими, через що в місті часто виникають затори.

Latest Posts

.,.,.,.,. Copyright © Partial use of materials is allowed in the presence of a hyperlink to us.