Вівторок, 23 Квітня, 2024

На Тернопільщині запустять новий маршрут до Києва

З 6 лютого відкриють новий маршрутний напрямок, який сполучатиме районні центри з столицею. Повідомляє «Ternopil-future» з посиланням на «Чортків-сіті».

Зокрема Чортківське автотранспортне підприємство відкриває маршрут «Київ-Івано-Франківськ», який проходитиме через Чортків.

Окрім районного центру в маршрут включать і такі міста як: Тернопіль, Кременець, Дубно, Рівне, Новоград-Волинський та Житомир. На підприємстві зазначають, що відстань від Чорткова до Києва становить 551 кілометр, яку комфортабельний автобус зможе подолати за 11 годин.

Варто додати, що пасажири маршруту їздитимуть новим зручним автобусом МАН, що зможе вмістити до 55 пасажирів. Окрім цього транспортний засіб має просторе багажне відділення.

Поки планують, що автобус здійснюватиме рейси двічі на тиждень – з Івано-Франківська маршрутка відправлятиметься в четвер та неділю, зі столиці – в п’ятницю та понеділок.

За офіційною інформацією, з Чорткова маршрутний автобус вирушатиме в 7.30 ранку та прибуватиме до кінцевого пункту призначення о 18 годині вечора. Що ж стосується відправлень зі столиці: з Києва автобус вирушатиме в 8.15 ранку і відповідно прибуватиме о 19.45  вечора.

Нагадаємо, нещодавно «Укрзалізниця» запустила новий напрямок з Тернополя. Відтепер тернополяни та жителі області мають змогу комфортно дістатися до Чернівців. Потяг почав курсувати з 8 грудня.

За графіком з Файного міста поїзд вирушає о 22.35 вечора та прибуває в Чернівці о 4 годині ранку. У зворотному напрямку залізничний транспорт вирушає о 17.40 вечора і приїжджає в Тернопіль о 23.00 вечора.

Раніше, в Тернополі на маршрут вийшов оновлений автобус № 31, який сполучає Велику Березовицю з центром та головними районами міста. При цьому тернополян перевозитимуть нові комфортабельні низько підлогові автобуси.

Latest Posts

.,.,.,.,.,.,.,. Copyright © Partial use of materials is allowed in the presence of a hyperlink to us.