П’ятниця, 29 Березня, 2024

У Тернополі відкриють «Футбольну академію»

В місті постійно зростає попит на заняття  з футболу. Чимало маленьких тернополян навчаються футболу в спортивних секціях та дитячо-юнацькій спортивній школі. Повідомляє «Ternopil-future».

В місті також успішно працюють приватні футбольні школи. Тому, чиновники  вважають, що в Тернополі дитячий футбол повинен бути виокремлений  в окремий напрямок. Відповідне питання розглянули 7 лютого на сесії міської ради.

Тому, вже незабаром в Тернополі окремо функціонуватиме Футбольна академія та дитячо-юнацька спортивна школа з ігрових видів спорту. У новому сезоні діти, які займаються в ДЮСШ, перейдуть у новостворений футбольний заклад.

За словами голови Тернопільської міської  федерації футболу Михайла Ібрагімова, створення Академії підніме зовсім на інший рівень розвитку футбол у місті.

Автор проекту «Футбольна  академія Тернопіль» Віталій Мариновський в свою чергу зазначив, що він планує в навчальному закладі створити спеціальні класи. Чиновник мріє, що його ідея матиме успіх і учні Академії представлятимуть Тернопільщину на змаганнях не тільки в Україні, а й за кордоном.

Нагадаємо, минулого року в Тернополі вперше пройшов юнацький футбольний турнір «Ternopil CUP-2019». Протягом 21-22 грудня змагання проходили на території тренувальної бази «Ватра». За звання найкращої команди та переможця турніру змагалися команди з Тернополя, Білокриниці, Настасіва та Хоросткова.

За підсумками турніру перше та друге місце зайняли представники дитячо-юнацького спортивного клубу «Чемпіон». На третій сходинці опинилися гравці футбольного клубу «Біскула» з Тернополя. Відомий спортивний клуб «Нива» опинився лише на п’ятій сходинці.

Усі учасники турніру отримали почесні грамоти та медалі. Окремо організатори змагань відзначили кращих гравців кожного клубу.

Latest Posts

.,.,.,.,. Copyright © Partial use of materials is allowed in the presence of a hyperlink to us.