Вівторок, 19 Березня, 2024

Facebook розповів про найбільш цікаві та неординарні події року

Завершення 2018 р. – це завжди підбиття підсумків, а тому один з монополістів світового ринку інформаційної продукції, без якої сотні і сотні мільйонів людей не можуть і жити, компанія Facebook розповіла про найбільш цікаві події. Як повідомляє ternopil-future.com з посиланням на ms.detector.media, в результаті підбиття підсумків року, визначено, що головними подіями року стали – Міжнародний жіночий день, «Марш за наші життя», проміжні вибори в США та вибори президента Бразилії.

Чому саме вони? Як розповідає Facebook, Жіночий день не вперше стає топ-темою в соціальній мережі. Як мінімум вдруге. Щоправда в цьому році обговорення цієї теми було більш широким. Тобто жінки і чоловіки всього світу обговорювали значні проблеми пов’язані з жінками, гендерною рівністю та причини їх появи.

Важливе значення і широке обговорення отримав рух «Марш за наші життя» (March for Our Lives), щоб ініційований після жорстокої стрілянини в американській школі штату Флорида. Зокрема, саме через ФБ організатори руху зібрали більше $2,5 млн для благодійних цілей.

Також багато обговорювались події культури та спорту. Зокрема, чемпіонат світу з футболу, який проходив в Росії, Супербоул, одруження принца Гаррі та Меган Маркл. Що цікаво і новинно 10 грудня, а це сьогодні, Facebook планує запустити персоналізовані підсумки року для кожного користувача. А отже, кожен користувач глобальної соціальної мережі зможе побачити скільки він лайків віддав тій чи іншій події, скільки часу провів біля ПК чи дивлячись в екран телефону і звичайно, що цікавого писав, читав і коментував.

Також знайшли жваве обговорення в мережі теми 100-річчя від дня народження Нельсона Мандели, а також постатей Стівена Гокінга, Долорес О’Ріордан, Арету Франклін, Ентоні Бурдена.

Ось так виглядають світові інформаційні тренди у мережі Facebook. А ви чим цікавились в цьому році?

Latest Posts

.,.,.,.,. Copyright © Partial use of materials is allowed in the presence of a hyperlink to us.