Середа, 8 Травня, 2024

У Тернополі пройшов Всеукраїнський турнір в честь пам’яті Андрія та Анатолія Пушкарів

Всесвітньо відомі силачі з усієї України та світу зібралися у Тернополі, щоб взяти участь у турнірі «Кубок Андрія та Анатолія Пушкарів»

Повідомляє «Ternopil.future».

Захід провели у приміщенні торгово-розважального центру «Подоляни» 16 лютого. Пам’ять відомих спортсменів приїхали вшанувати професійні армреслери, чемпіони Європи та світу. Почесним гостем турніру був Василь Вірастюк – володар титулу «Найсильніша людина світу».

Загалом за звання найкращого армреслера у різних вагових категоріях змагалися понад 200 спортсменів. Перемогли у турнірі учасники з Одеси та Харкова. Проте, все ж таки командну перемогу здобула збірна тернополян, які продемонструвала високі результати і стали чемпіонами. На арену тернополяни вийшли в однакових футболках з написом «Pushkar team».

Варто додати, що турнір Пушкаря у Тернополі проводять щорічно. Його започаткував дев’ять років тому Андрій Пушкар в честь свого батька – відомого тренера Анатолія Пушкаря.

Захід пройшов на високому рівні завдяки зусиллям організаторів та меценатів, а також друзів великого чемпіона. Організатори фестивалю відзначили, що Андрій Пушкар прикладом та талантом допоміг не одній дитині стати на спортивний шлях і під своїм керівництвом виховав чимало чемпіонів. Також організатори надіються, що змагання і надалі щорічно об’єднуватимуть спортсменів з незламним, бойовим духом.

На турнірі була присутня і дружина Андрія Пущкаря Світлана, яка виступаючи перед гостями свята, відзначила, що її чоловік залишив після себе великий спадок – сім’ю, сина, друзів та своїх підопічних і він був би дуже радий бачити, скільки людей прийшли на його турнір.

Нагадаємо, що в листопаді минулого року трагічна ДТП забрала життя багаторазового чемпіона України та світу Андрія Пушкаря.

Latest Posts

.,.,.,.,.,.,.,. Copyright © Partial use of materials is allowed in the presence of a hyperlink to us.