Четвер, 25 Квітня, 2024

Переваги миючих пилососів

Останнім часом перевагу на ринку техніки завоювали миючі пилососи, які забезпечують більш якісне прибирання та досить невибагливі у користуванні. Вони можуть очистити будь-які види поверхонь таких як: плитка, килим, ламінат чи навіть позбутися забруднення на м’яких меблях.

Як працюють миючі пилососи

Загалом конструкція миючого пилососа дещо відрізняється від стандартного пилососа. Так, всередині техніки знаходиться резервуар, в який заливається миючий засіб та вода. Завдяки спеціальному тонкому шлангу суміш з резервуара під тиском потрапляє на поверхню і за декілька секунд повністю очищує її від бруду та пилу.

Після очищення  пилосос всмоктує в себе брудну воду, що потрапляє в спеціальний резервуар. Тобто, пилосос виконує одразу декілька функцій: розпилювання миючого засобу, очищення та збирання брудної рідини, що є безсумнівною перевагою.

Варто додати, що завдяки таким функціям пилососа, прибирання стає набагато ефективнішим. Наприклад, ви здійснюєте вологе прибирання шваброю і час від часу полощете її у відрі, де чиста вода змішується з брудною. В той час як в миючому пилососі чиста і брудна вода містяться в різних резервуарах, через що поверхня краще очищується.

Переваги прибирання за допомогою миючого пилососа

Головною відмінністю миючого пилососа від стандартного є багатофункціональність, яка забезпечує як вологе, так і сухе прибирання.

миючі пилесоси

Також пилососи цього типу допомагають без труднощів очистити салон автомобіля чи ваш улюблений диван. Його впливу добре піддаються тверді підлоги з кахлю чи каменю. Окремі моделі миючих пилососів мають насадки,  за допомогою яких можна помити вікна чи інші скляні поверхні.

Для тих, хто страждає на алергію, миючий пилосос є виходом з проблеми, оскільки він не лише добре очищує ваше житло, а й зволожує повітря. Тому після такого прибирання пил повільніше осідає і не спричиняє вам шкоди.

Великий вибір різноманітних моделей миючих пилососів представлений в інтернет-магазині Y.ua, де ви можете ознайомитися з їхніми технічними характеристиками та цінами.

Пропонуємо звернути вашу увагу на пилосос Thomas TWIN TIGER, на який зараз діють знижки. Техніка обладнана ємкістю для миючого засобу та резервуаром для чистої води. Пилосос підійде для очищення підлоги та килимових покриттів, одягу чи м’яких меблів, а також миття вікон та дзеркал.

Хорошим варіантом є пилососи марки dyson. Це ручні пилососи, які відрізняються свою компактністю. Вони допоможуть очистити від забруднення навіть важкодоступні місця і не потребують багато місця для зберігання. Інтернет-магазин Y.ua пропонує своїм клієнтам чималий вибір ручних пилососів, ціни на які вас приємно здивують.

Latest Posts

.,.,.,.,.,.,.,. Copyright © Partial use of materials is allowed in the presence of a hyperlink to us.