Четвер, 28 Березня, 2024

Особливості вибору мотокоси

У зимовий час земля відпочиває від весняного засадження, літньої обробки та осіннього збору урожаю. В цей період господарі готуються до початку наступного року польових робіт і дбають про належний стан технічного приладдя, а також купують нову техніку для обробки та догляду за землею.  

Всі землевласники та землероби знають, наскільки важливим є догляд за належним станом земельної ділянки. Весною природа розквітає і все довкола покриває густо трава, яку потрібно час від часу скошувати, аби не занедбати ділянку. Для цього потрібно купити електрокосу. 

Так, електрокоса купити можна в інтернет-магазині romb.ua, де представлений широкий вибір необхідної для догляду за земельною ділянкою техніки.  

Якими бувають електрокоси? 

коси

На сучасному ринку представлено декілька варіантів електрокосарок. Залежно від складності ділянки для обробки, особливостей використання та масштабності території відрізняють декілька видів електрокосилок: 

  • Побутові – для догляду за належним станом присадибної ділянки, компактні і прості у користуванні з не надто високим рівнем потужності; 

  • Напівпрофесійні – потужніші електрокоси, призначені вже для обробки господарської земельної ділянки; 
  • Професійні – такі електрокоси характеризуються високим рівнем потужності, вони призначені для обробки великих територій, масивні і призначені для використання професіоналами.  

Професійні електрокоси часто використовуються для догляду за комунальними підприємствами. Напівпрофесійні коси також призначені для професіоналів – наприклад, їх широко застосовують садівники, ландшафтні дизайнери та власники великих садибних територій. Побутові ж коси є найпростішими і їх переважно використовують власники дачних ділянок.  

Двотактні та чотиритактні коси 

коси

Електрокоси обирають, виходячи з особливостей роботи механізму. Вирізняють двотактні та чотиритактні коси: 

  • Двотактні коси. Їхня головна особливість в тому, що вони працюють на суміші бензину та масла. Таку суміш потрібно самостійно заздалегідь приготувати і після цього залити суміш в бак коси.  
  • Чотиритактні коси. Як і двотактні коси, вони також працюють на суміші бензину та масла, однак в цьому випадку ці речовини заливають у різні ємності.  

Такі коси мають суттєві переваги: 

  • Потужні; 
  • Стійкі; 
  • Компактні; 
  • Не вибагливі у користуванні. 

Їх не лякає вплив зовнішніх чинників – ані дощ, ані надмірна волога чи будь-які інші чинники не впливають погано на стан коси.  

Latest Posts

.,.,.,.,. Copyright © Partial use of materials is allowed in the presence of a hyperlink to us.