Субота, 27 Квітня, 2024

У Тернополі організовують фотоконкурс

Фотоконкурс «Рух заради здоров’я-2019» влаштовує Тернопільський обласний Центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх».

Про це повідомляє «Тернопіль майбутнього» з посиланням на інтернет-видання «Доба».

Він буде тривати з 4 до 29 квітня. Сам конкурс передбачає, щоб на фото була показана ранкова зарядка, яку виконує групка людей будь-якого віку, тобто це має бути колективна ініціатива. Це може бути зроблено на дворі, у спортзалі, офісі чи відпочинку.

Суть конкурсу полягає в тому, щоб показати користь від занять з фізичної культури, а також популяризувати основні складові здорового способу життя.

Це проводиться також з метою сприяння фізичному розвитку і загартуванню організму.

Авторські фото із ранковою зарядкою треба надсилати на електронну адресу [email protected], де приймаються не більше двох робіт від одного автора. Назва світлини має відповідати такому зразку A_prizvyshche_imia_01_nazva_misto.jpg/

Обласний Центр фізичного здоров’я передбачив зробити на сторінці оприлюднені світлини учасників конкурсу. Вони знаходитимуться на сторінці закладу у вільному доступі і всі охочі зможуть поставити вподобайку під фото.

Імена переможців будуть розміщені 2 травня 2019 року. Як учасників, так і тих, хто переміг нагородять призами від Тернопільського обласного Центру фізичного здоров’я.

До слова, раніше у місті проводили акції та різні заходи, де жителі брали участь у руханках, спортивних змаганнях і виконували зарядку.

Нагадаємо, що в Тернополі 7 квітня проводиться День здоров’я, що кілька років проводять у вигляді фестивалю, де учасники зможуть проконсультуватись з різними лікарями, а також дізнатись про правильну турботу про здоров’я. На дійстві учасників чекає пізнавальна програма, де вони можуть надавати долікарську медичну допомогу. Також проведуть спринт-квест, оздоровчий забіг і танцювальні майстер-класи.

Latest Posts

.,.,.,.,.,.,.,. Copyright © Partial use of materials is allowed in the presence of a hyperlink to us.