П’ятниця, 19 Квітня, 2024

У тернопільському парку з’явиться «Доріжка здоров’я»

В Тернопільському гідропарку облаштують нову локацію. Повідомляє «Ternopil-future».

В Громадському бюджеті міста отримав перемогу проєкт місцевого клубу загартовування та плавання «Нептун». На території клубу планують встановити «Доріжку здоров’я».

Минулого року за кошти міської ради клуб відремонтували, цього року мають намір продовжувати заходи з благоустрою. Варто додати, що «Нептун» працює в Тернополі більш як 30 років.

Що ж собою представлятиме так звана «Доріжка здоров’я» розповіло керівництво клубу. Зокрема, в рамках Громадського бюджету біля «Нептуну» встановлять 25 тренажерів. Тренажери будуть доступні для всіх, тому тернополяни зможуть без перешкод займатися на «Доріжці здоров’я».

На облаштування тренажерів у Громадському бюджеті виділили 300 тисяч гривень. Варто додати, що до цього часу учасники клубу окремий спортивний інвентар виготовляли самостійно. Тобто ті тренажери, які наразі знаходяться на території клубу, виготовлені силами його учасників. Також облаштували велопарковку.

Позайматися в «Нептуні» приходять тернополяни різного віку. Останнім часом серед жителів міста популярні силові вправи, якими залюбки займаються у клубі. Головна мета громадської організації – проводити у їхньому басейні міжнародні змагання.

Нагадаємо, любителі катання на сноутюбах мають унікальну можливість весело провести час за улюбленим заняттям. Так, у «Савич-парку» можна буде безкоштовно покататися на сноутюбах. В місті запровадили соціальну програму «Активна зима».

Щоправда, не всі тернополяни зможуть скористатися соціальною програмою. Безплатним катання на сноутюбах буде лише для школярів, студентів, дітей з малозабезпечених і багатодітних сімей, дітей-сиріт, дітей-інвалідів та дітей учасників АТО.

Latest Posts

.,.,.,.,. Copyright © Partial use of materials is allowed in the presence of a hyperlink to us.