Четвер, 18 Квітня, 2024

В центрі Тернополя поселилися дивовижні істоти

В центрі міста з’явилася нова локація для любителів селфі. Повідомляє «Ternopil.future» .

Неподалік Українського дому «Перемога» встановили чудернацького робота та динозаврів. Тернополяни одразу ж запримітили новинку і взялися фотографувати диво-скульптури. Особливе захоплення динозаври та робот викликали у маленьких містян.

Автором виробів є скульптур Сергій Кузнєцов, який спеціалізується  на виготовленні різноманітних металевих споруд. Чоловік виробив свій унікальний стиль – поєднання стімпанку і джамп-арту. Кожний витвір тернополянина є по-своєму оригінальним та не схожим на інші. При цьому як матеріал для своїх виробів Сергій Кузнєцов використовує різноманітні непотрібні речі, такі як: старі деталі від комп’ютера, фотоапарата чи навіть швейної машинки. І згодом перетворює їх на справжній витвір мистецтва.

Скульптури Сергія Кузнєцова є досить популярними в Тернополі, їх можна побачити як біля ресторанів, так і в місцевих парках. Зокрема, біля ресторації «Ковчег» знаходиться унікальне авто «Патріот». На створення автомобіля у митця пішло декілька тижнів. Для виготовлення цієї скульптури тернополянин використав колеса від старого воза, диски, качалки та інші не потрібні речі.

За словами Сергія Кузнєцова він не виставляє свої творіння на продаж. Для нього насамперед важливо, щоб люди могли їх побачити та доторкнутися. Особливо це стосується дітлахів. Якщо дитина після побаченої дивини прийде додому і намагатиметься щось зробити з деталей своїми руками, для тернопільського митця це буде найбільшим визнанням. Адже на сьогоднішній день люди більше всього часу проводять за телевізорами та комп’ютерами. Своїми роботами Сергій Кузнєцов намагається розворушити тернополян і спонукати створити щось власними руками.

Latest Posts

.,.,.,.,. Copyright © Partial use of materials is allowed in the presence of a hyperlink to us.