Четвер, 25 Квітня, 2024

На одній з маршрутних зупинок в Тернополі з’явився мультимедійний монітор

Новинку техніки встановили на зупинці громадського транспорту  по вулиці Руській у Тернополі. Про це розповіли в прес-службі Тернопільської міської ради. Повідомляє «Ternopil.future».

Монітор замінить собою традиційні інформаційні таблиці з розкладом руху маршрутного транспорту. Додатковим плюсом є те, що на екрані, окрім часу прибуття громадського транспорту, тернополяни зможуть дізнатися про головні події в місті та інформацію з міської ради.

На сьогодні в місті встановили лише один монітор, який працює в тестовому режимі. Однак, якщо нововведення припаде до душі тернополянам, мультимедійні монітори встановлять на найбільших зупинках громадського транспорту.

Слід зазначити, що вже протягом дев’яти років на окремих маршрутних зупинках Тернополя встановлені мультимедійні екрани, щоправда, без відеотрансляції. В планах міської ради в майбутньому об’єднати усі монітори в єдину телекомунікаційну систему, до якої матимуть доступ і служби надзвичайного реагування, які повідомлятимуть тернополян про усі екстрені ситуації в місті.

Нагадаємо, у Тернополі завершили капітальний ремонт вулиці Шпитальної. Особисто перевірити хід виконання ремонтних робіт приїхав очільник Тернополя Сергій Надал.

Latest Posts

.,.,.,.,.,.,.,. Copyright © Partial use of materials is allowed in the presence of a hyperlink to us.