Вівторок, 16 Квітня, 2024

У Тернополі додатково встановили шість камер відеоспостереження

У міській раді Тернополя повідомили, що днями у місті з’явилися додаткові камери відеоспостереження, за допомогою яких можна зчитувати номерні знаки автомобілів.

Додаткові прилади стеження встановили у центрі міста, зокрема на вулиці Коперника, 1 облаштували дві камери. Також камери відеоспостереження встановили на вулиці Львівській – там облаштували дві камери на виїзді та в’їзді у Тернопіль. Повідомляє “Ternopil-future”.

На проспекті Степана Бандери, також встановлено додаткову камеру відеоспостереження, так само як і в районі так званого Збаразького кільця, неподалік зупинки громадського транспорту, у напрямку об’їзної дороги.

У мерії розповіли, що додаткові камери можуть зчитувати номерні знаки автомобілів, а тому, щоб зменшити у місті кількість викрадених транспортних засобів, у Тернополі вирішили додатково встановити ще шість приладів відеоспостереження.

Дані камери  є підключеними до так званої централізованої всеукраїнської системи “Гарпун”, що дозволить правоохоронцям оперативно отримувати потрібну інформацію та швидко реагувати на повідомлення про викрадення того чи іншого автомобіля.

До того ж, оскільки частину камер встановлено на в’їздах та виїздах з Тернополя, то навіть якщо викрадений автомобіль виїде за межі міста, цю інформацію також оперативно можна зафіксувати і таким чином дізнатися у якому напрямку вирушили порушники.

До слова, на сьогодні у Тернополі встановлено та працюють 550 камер відеоспостереження у різних мікрорайонах міста. Обслуговує дані камери комунальне підприємство Тернопільської міської ради – “Тернопіль Інтеравіа”. На сьогодні комунальне підприємство тісно співпрацює з правоохоронцями та надає усю необхідну інформацію для оперативного розкриття злочинів на теренах міста.

Latest Posts

.,.,.,.,. Copyright © Partial use of materials is allowed in the presence of a hyperlink to us.