Субота, 20 Квітня, 2024

Тернопільську дитячу лікарню обладнають за європейськими стандартами

Тернопільська міська дитяча комунальна лікарня облаштувала поліклінічне відділення за європейським зразком, у якому і пацієнти, і персонал почувають себе надзвичайно комфортно. Повідомляє «Ternopil-future».

Тепер поліклінічне відділення вважається одним  з найкращих у Тернополі. Персонал відділення працює без перерв, тому в будь-який час тернополяни з дітьми можуть звернутися за отриманням якісної медичної допомоги. Відвідувачі високо оцінили роботу лікувального закладу.

Нещодавно в п’ятому поліклінічному відділенні зробили ремонт, через що палати та коридори набули європейського вигляду. Керівництво дитячої міської лікарні має намір обладнати за зразком поліклініки, й інші відділення. Окрім якісного ремонту, поліклінічне відділення повністю забезпечене сучасним обладнанням, а також автоматизованою пожежною та охоронною системою. В майбутньому саме в поліклініці планують в першу чергу запроваджувати новітні технології.

Також нещодавно силами волонтерів вдалося перетворити палати в одному з відділень дитячої лікарні на справжню казку. В частині приміщень змінили двері, встановили нові умивальники та розфарбували стінами героями з улюблених мультфільмів малюків. Потрапляючи в лікарняні палати, діти відчувають себе наче в кімнаті для ігор.

Нагадаємо, весною цього року Тернопільська міська дитяча комунальна лікарня отримала два новеньких автомобіля. Кошти на купівлю автомобілів марки «Рено» виділила міська рада. Загалом вартість транспортних засобів склала більше півмільйона гривень.

Автомобілі допомагають оперативно співпрацювати поліклінічному та стаціонарному відділенню. Адже нерідко виникають випадки, коли потрібно терміново перевезти медикаменти чи відвідати лікарю пацієнтів, які перебувають у стаціонарі.

Latest Posts

.,.,.,.,.,.,.,. Copyright © Partial use of materials is allowed in the presence of a hyperlink to us.