Четвер, 25 Квітня, 2024

В Тернополі зміниться маршрут руху одного з автобусів

В Тернополі зміниться напрямок руху маршрутного автобуса № 31. Відповідне рішення прийняли в Тернопільській міській раді. Повідомляє «Ternopil-future».

Рішення змінити рух автобуса прийняли на засіданні виконавчого комітету. Автобус № 31 окрім звичного маршруту додатково їздитиме ще декількома вулицями.

Неодноразово в міську раду поступали пропозиції від жителів міста щодо зміни  маршруту. Новий напрямок руху автобуса № 31 має на меті сполучити між собою вулицю Тролейбусну, лікарню та поліклініку № 1. Серед нових вулиць додалися Тролейбусна, Бережанська та Мазепи.

На зміненому маршруті їздитимуть лише  нещодавно придбані низькопідлогові автобуси. Зокрема, автобус № 31 відправлятиметься від Великої Березовиці, згодом рухатимуться вулицями Микулинецькою, Острозького, Шевченка, Руською, Дружби, Миру, Карпенка, Будного, Тролейбусною, Бережанською, Мазепи, Руською, Шептицького і через вулицю Живова повертатиметься знову до Микулинецької.

Поки що автобус їздитиме за старим графіком. Коли розпочне діяти новий напрямок руху, в міській раді повідомлять додатково.

Latest Posts

.,.,.,.,.,.,.,. Copyright © Partial use of materials is allowed in the presence of a hyperlink to us.