Субота, 27 Квітня, 2024

Тернополяни можуть в режимі реального часу відстежувати пересування людей

Завдяки новому мобільному додатку тернополяни матимуть можливість дізнатися, де перебуває їхня дитина або стежити за пересуванням автомобіля. Нову послугу запроваджують в службі охорони поліції Тернопільської області. Повідомляє «Ternopil-future».

Багато батьків переживають, чим займається їхня дитина, перебуваючи на вулиці. Адже сучасний світ несе в собі чимало загроз. За допомогою новітніх GPS-трекерів або спеціального мобільного додатку, батьки можуть бути спокійні за своїх дітей.

Так, поліція охорони радить тернополянам спробувати скористатися системою супутникового спостереження. Невеличкий прилад дозволить в режимі реального часу спостерігати за переміщенням дитини, а якщо виникне якась загроза, дитина може натиснути на тривожну кнопку і їй на допомогу одразу виїде екіпаж поліції охорони. В Управлінні поліції в Тернопільській області розповідають, що час реагування правоохоронців становить лише 3-5 хвилин.

За пересуванням дитини можуть стежити і самі батьки. Для цього потрібно мати в користуванні будь-який гаджет підключений до інтернету. На віртуальній мапі тернополяни бачитимуть пересування дитини. Якщо ж вона відхилиться від маршруту, на номер батьків прийде відповідне смс-повідомлення.

Варто додати, що супутникове спостереження можна використовувати не лише для спостереження за дітьми, але й для власної безпеки чи для догляду за людьми похилого віку, які в силу свого віку не раз потрапляють у небезпечні ситуації.

Нагадаємо, нещодавно в Тернопільській області представили соціальний проєкт «Пошук дітей». Мобільна мережа допомагає правоохоронцям швидко знайти зниклу дитину. Адже більшість дітей вдається відшукати протягом першої доби після зникнення. Система працює таким чином, що оператор «Київстар» отримує від поліції смс про зникнення дитини із зазначенням останнього місця, де її бачили. Після цього мобільний оператор автоматично надсилає повідомлення людям, які знаходилися поблизу місця зникнення.

Latest Posts

.,.,.,.,.,.,.,. Copyright © Partial use of materials is allowed in the presence of a hyperlink to us.