Вівторок, 30 Квітня, 2024

На Тернопіллі створили спортмайданчик зі штучним шаруванням

У селі Острів, що на Тернопільщині на базі загальноосвітньої школи відкрили сучасний оновлений спортивний майданчик. Урочисті заходи пройшли 31 жовтня 2021 року.  Про це повідомили у Великоберезовицькій територіальній громаді. Далі на ternopil-future.

Як все пройшло?

Дійство почалося з молитви. Острівські священники Василь Шафран, Мирослав Богак і Василь Брона освятили новозбудований майданчик і помолилися, щоб Бог благословив усіх, хто буде на ньому займатися.

Зазначається, що на території майданчика у подальшому мають намір проводити  шкільні уроки фізкультури. Також тут будуть тренуватися молоді спортсмени дитячо-юнацької спортивної школи «Олімп» і тут організовуватимуть спортивні заходи Великоберезовицької громади. 

Очільник Острова Андрій Галайко привітав усіх з такою приємною подією, розповів про розвиток спорту у цій місцевості. Йдеться про кілька проєктів  відділу молоді і спорту разом з футбольно-спортивним товариством «Динамо» України на Тернопільщині. Також він наголосив на підтримці районної і обласної влади та народного депутата Івана Чайківського і побажав, що на цьому спортивному майданчику постійно займалася діти і молодь. Він вважає, що громада процвітає, коли у ній живуть успішні і здорові громадяни. 

Latest Posts

.,.,.,.,.,.,.,. Copyright © Partial use of materials is allowed in the presence of a hyperlink to us.