П’ятниця, 19 Квітня, 2024

"Небайдужі": у Тернополі стартує новий проект

На тернопільському телебаченні невдовзі розпочнеться другий сезон нового проекту про злободенні теми життя суспільства. Команда телеканалу Тернопіль 1 розпочала його зйомки, де особливу увагу звертають на стимул і розвиток учасників.

Про це повідомляє «Тернопіль майбутнього» з посиланням на інтернет-видання “Файне місто Тернопіль”.

Цей проект має назву «Небайдужі», де допомагатимуть людям, що опинились у скрутних ситуаціях чи обставинах.

Ведуча Ольга Шахін каже, що учасникам потрібно допомагати не тільки матеріально, а й стимулювати до розвитку. Вона покроково пояснює принципи роботи з людьми, які беруть участь у проекті. Пані Ольга зазначає, що учасникам треба допомоги, аби збувались їхні мрії. Це можуть бути як курси для сприяння успіху, так і слушна порада.

У проекті будуть проводити майстер-класи, тренінги і різні заняття, які допомагатимуть учасникам досягати поставлених цілей і вірити в себе.

Ці заходи дають свій результат і в цьому переконався учасник другого сезону Олександр, який давно хотів створити свій блог. Він розповідав би про кулінарне мистецтво і подорожі усім зацікавленим.

Завдяки соціальному проекту хлопець реалізовує свій задум і додає, що почуває себе важливою людиною, зіркою.

Олександр коментує: «Я хочу подякувати, що дійсно ми вам не байдужі. У всіх інших проектах відзняли інтерв’ю і пішли, а тут зацікавилися нами і взяли в програму».

Соціальний проект вперше вийшов в ефір у листопаді 2018 року, де глядачі дізнались про 12 зворушливих історій. Учасниками були самотні люди, сім’ї зі складними життєвими обставинами.

Ведуча програми каже, що в цьому сезоні започаткувала свій благодійний фонд Ольги Шахін. Вона це зробила з метою допомагати тим, хто опинився у важких ситуаціях, тобто сиротам, багатодітним родинам і людям похилого віку.

Нові випуски вже будуть цієї весни на каналі Тернопіль 1.

Latest Posts

.,.,.,.,. Copyright © Partial use of materials is allowed in the presence of a hyperlink to us.