Субота, 20 Квітня, 2024

Курс на туризм: у Тернополі проведуть великий форум

Тернопіль цього року став місцем, де проведуть великий туристичний форум. Дійство заплановане на 21-22 березня, де на порядку денному постане питання про розвиток обласного центру у сфері туризму і логістики.

Про це пише «Тернопіль майбутнього» з посиланням на інтернет-видання «За Збручем».

Цей форум має відбуватись два дні, де виступатимуть доповідачі з досвідом. Програма заходу передбачає долучення до дійства всіх охочих. На форумі очікують побачити до 200 людей.

Піар-менеджер ТІЦ Олександр Хома заявив, що все буде проходити в Українському домі «Перемога». Це відбудеться у формі активного обговорення з актуальними питаннями, насиченою програмою та оригінальними ідеями.

Важливими темами стануть туризм, влада і бізнес, які показують трикутник співпраці як запоруку успіху. На заході буде показаний подієвий і спортивний туризм; туристична інфраструктура та нові технології в ній, аудіо гід, сенсорний довідник. На форумі також буде обговорення про єдиний музичний квиток.

Вартість вхідного квитка становить 100 грн., а кількість місць обмежена.

Участь можуть взяти представники місцевого самоврядування чи навчальних закладів. Виступи спікерів спрямовані на розвиток туризму у місті.

Також у форумі можуть взяти участь студенти п’ятьох Тернопільських ВИШів, що обрали для вивчення туристичні напрямки. Організатори зазначають, що це значно поліпшує обізнаність молодих людей, коли вони бачать як все відбувається на практиці.

Latest Posts

.,.,.,.,.,.,.,. Copyright © Partial use of materials is allowed in the presence of a hyperlink to us.